Κωνσταντοπούλου για υπόθεση Πετσίτη: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί Τσίπρα-Παππά

konstantopoulou01

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέμεινε στη θέση της ότι «ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου».

Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Όταν κάποιου του λες "να ανοίξουν οι λογαριασμοί σου", αντί να πει "βεβαίως να ανοίξουν", λεει "με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου", γίνομαι διπλά καχύποπτη. Ο Παππάς όφειλε να πει "βεβαίως να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου", όχι να λεει "με συκοφαντεί η Κωνσταντοπούλου για δύο λεπτά δημοσιότητας". Η αντίδραση αυτή δεν είναι λογική ούτε φυσιολογική αντίδραση...» δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στα Παραπολιτικά 90,1.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επέμεινε στη θέση της ότι «ο Μανώλης Πετσίτης εκτελούσε εντολές των Τσίπρα και Παππά και συνδέεται με το Μέγαρο Μαξίμου».

«Πρόκειται για πρόσωπο συνδεδεμένο με το Μαξίμου και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί και από τη Δικαιοσύνη και από την κοινωνία και από την ιστορία» τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Το πρόσωπο αυτό έχει φωτογραφηθεί στο πόντιουμ στο Μαξίμου, το πρόσωπο αυτό ήταν πάντα εκεί όπως προκύπτει σε κρίσιμες στιγμές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πλουτισμός του συνδέεται με τη σχέση του με την εξουσία. Εκείνοι οι οποίοι έδωσαν χρήματα στον Πετσίτη ή έδωσαν ωφελήματα ή με οποιονδήποτε τρόπο εκτίναξαν την περιουσιακή του κατάσταση προφανώς δεν το έκαναν από προσωπική συμπάθεια αλλά το έκαναν προσβλέποντας την σχέση με την εξουσία» κατέληξε για το θέμα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ip

Τον ένα από τους δύο δεν τον έχω ικανό να έχει τραπεζικό λογαριασμό.

Μάκης

Τα χρήματα είναι σε τσέπες όχι σε λογαριασμούς

χα!χα!χα!

πιάστε την! δέστε την!!!!! ωχουουουου........

Καλά τώρα

Ζωή... πιστεύεις ότι γίνονται διατραπεζικά αυτά τα κόλπα? Ζεστό χρήμα ή κατάθεση σε καμιά τράπεζα του εξωτερικού που ισχύει το απόρρητο των καταθέσεων, δεν είναι και χτεσινά τα παιδιά....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nov000

Ο φάκελος με τη δικογραφία θα παραμείνει σφραγισμένος έως αύριο που είναι η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ολομέλειας -  Περιλαμβάνει τις καταθέσεις Σαμαρά, Βενιζέλου και Αγγελή - Σήμερα καταθέτει η Ελένη Τουλουπάκη για την αναφορά της κατά του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή

Tsakalotos_Efklidis

Για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα «ενεργό, λαϊκό και ανταγωνιστικό», μίλησε σε συνέντευξή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για «μόλυνση από την πασοκοποίηση» του κόμματος

11