Στην Μπάνια Λούκα ο Τέρενς Κουίκ

main_quick_terens

Στην άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ για τη Διαβαλκανική συνεργασία

Άτυπη Σύνοδος των ΥΠΕΞ για τη Διαβαλκανική συνεργασία πραγματοποιείται σήμερα στη Μπάνια Λούκα, με οικοδεσπότη τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης Igor Crnadak.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος στο περιθώριο της Συνόδου ο κ. Κουίκ είχε ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα βαλκανικά θέματα με τον κ. Crnadak, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ της Σερβίας Ivica Dacic, τον ΥΠΕΞ του Μαυροβουνίου Dr Srdjan Darmanovic και τους επικεφαλείς των αποστολών της Σλοβενίας, Ρουμανίας και FYROM Υπουργό Επικρατείας κ.Andrej Logar, ΥΦΥΠΕΞ κ.George Ciamba και Πρέσβη κ.Victor Dimovski αντίστοιχα.

Στη Σύνοδο από ελληνικής πλευράς ήταν παρόντες ο πρεσβευτής της Ελλάδας στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη Γεώργιος Ηλιόπουλος και η διευθύντρια του διπλωματικού Γραφείου του ΥΦΥΠΕΞ, πρέσβης Μαρία Θεοδώρου.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Demo

Ζωαρααααα. Αυτά είναι! Γεννημένος για γούστα είσαι ρε Τερενς. Να λες όμως και ένα - Στην υγειά σας κορόιδα! -.

Ερινύα

Επί αρχηγίας του αείμνηστου Έβερτ στην Ν.Δ. , του έστειλα μία ιδιόχειρη επιστολή (δεν υπήρχε τότε το ........πληκτρολόγιο) και του εξέφραζα την απογοήτευσή μου για την ολιγόνοια του, την πενία του λόγου του και την απαιδευσία του. Του έλεγα πόσο ανεπαρκής είναι ως δεξιός, εκεί στον Ant1, και , θέλετε να μάθετε πώς μου απάντησε ; Προώθησε την επιστολή μου στον Έβερτ ! ! ! Αυτό το πράγμα κατάφερε, γλείφοντας, έρποντας, και με τα κέρατά του, να γίνει ...."αξιοματούχος" της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα. ! O tempora, o mores ! ! ! Αν ποτέ τον συναντήσω και μου πει :"εντάξει φτύσε με", θα του ζητήσω 100.000 ευρώ, για να το κάνω !

ΓΛΥΦΤΗΣ--ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΗΣ

ΑΓΥΡΤΗΣ---ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ--ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ --ΚΟΛΑΚΑΣ---ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ---ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ.

EL901

Στη Μπάνια Ανίτα, πότε;

Panos

Σε λίγο και αυτός ο πολιτικός κοπριτης της δεξιάς θα παροπλιστεί, βέβαια πρόλαβε και έγινε ρεζίλι στα γεράματα.

Έτσι

Καμαρώνετε όσοι του δώσατε αυτή τη δυνατότητα .Λέει τουλάχιστον στην υγεία σας;

χρωστάει και της μιχαλούς

τι να περιμένουμε

Mg1

Δεν εκφράζει κανένα ! Δεν δικαιούται να συνομιλεί για τίποτα ! Παντού τα έχουν κάνει μαντάρα! Ειναι πλέον μόνο εγκάθετοι , μισθωτοι φοροεισπράκτορες γερμανοτσολιάδες και δούρειος ίππος ολοκληρωτικών καθεστώτων!

Ουστ

Παραιτήσου άχρηστε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης