Κόντρα Τσίπρα-Τζιτζικώστα με αφορμή το θέμα των Σκοπίων

Κόντρα Τσίπρα-Τζιτζικώστα με αφορμή το θέμα των Σκοπίων

«Παιδιά μην μπερδεύεστε. Μπορεί να μιλούσε σε μένα, αλλά τα βέλη του ήταν προς τον κυβερνητικό του εταίρο και άλλους δύο υπουργούς της κυβέρνησής του που το 2008 ήταν βουλευτές της ΝΔ» η απάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στον Έλληνα πρωθυπουργό

tsipras-tzitzikostas
Στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το ονοματολογικό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (πΓΔΜ) απάντησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Παιδιά μην μπερδεύεστε. Μπορεί να μιλούσε σε μένα, αλλά τα βέλη του ήταν προς τον κυβερνητικό του εταίρο και άλλους δύο υπουργούς της κυβέρνησής του που το 2008 ήταν βουλευτές της ΝΔ», είπε ο κ.Τζιτζικώστας ερωτηθείς από δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Νωρίτερα, αναφερόμενος στα λεγόμενα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για το ζήτημα της διαφοράς της χώρας με την πΓΔΜ, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι "η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη ειδικά, που θέλει να είναι πόλος και πυλώνας ανάπτυξης μόνο οφέλη μπορεί να έχει από την επίλυση της διαφοράς μας με τους Βόρειους γείτονές μας".

Συνεπώς, πρόσθεσε δεν κατανοεί "τη σπουδή του "Αποστόλη (Τζιτζικώστα) να τοποθετηθεί παίρνοντας μια θέση που πηγαίνει πίσω και από την εθνική γραμμή που διαμορφώθηκε το 2008 στο Βουκουρέστι, όταν ήταν βουλευτής της πλειοψηφίας που διαμόρφωσε αυτή την εθνική γραμμή".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης