Πάγκαλος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Γιλντιρίμ Καραγκιόζης στη Θράκη, με Ερντογάν φοβάμαι χειρότερα

Πάγκαλος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Γιλντιρίμ Καραγκιόζης στη Θράκη, με Ερντογάν φοβάμαι χειρότερα

 Μπορεί να μην έχει συμφέρον, αλλά δεν ξέρω αν είναι στα καλά του, είπε ο πρώην υπουργός για τον Ταγίπ Ερντογάν - Κάποιος πήγε να οικονομήσει από την ιστορία της Σαουδικής Αραβίας

Πάγκαλος στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Γιλντιρίμ Καραγκιόζης στη Θράκη, με Ερντογάν φοβάμαι χειρότερα
Φοβάμαι τα χειρότερα για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη, δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στη χώρα μας. 

Ο κύριος Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, εκτίμησε πως όπως ο πρωθυπουργός του Γιλντιρίμ «πήγε στη Θράκη και έκανε τον Καραγκιόζη», όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Ερντογάν «θα κάνει χειρότερα». Απαντώντας μάλιστα στο τι συμφέρον έχει να δημιουργήσει προβλήματα με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είπε: «Συμφέρον δεν έχει, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλά στα λογικά του».

Επίσης, ο πρώην υπουργός επέκρινε την κυβέρνηση για την χρονική στιγμή που επέλεξε ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή αυτή, λέγοντας πως «έπρεπε να τον δεχτούν αφού θα έκανε κάποιες άλλες επισκέψεις, στις ΗΠΑ, στη Γερμανία κλπ», χώρες - συμμάχους μας, με τις οποίες έχει ανοιχτά μέτωπα. 

Κλείσιμο
Όσον αφορά στην υπόθεση με τα όπλα στη Σαουδική Αραβία, ο κύριος Πάγκαλος σχολίασε πως οι πράξεις Καμμένου είναι «συμπεριφορές ανισόρροπου ανθρώπου, έχουμε έναν ανισόρροπο υπουργό Εθνικής Αμύνης και θα μπορούσε αυτό να είναι και ένα όπλο απέναντι στον Ερντογάν, να πει δηλαδή ο πρωθυπουργός πως έχω πρόβλημα, είναι ανισόρροπος». 

«Κάποιος πήγε να τα οικονομήσει από αυτή την ιστορία με τα μεσάζοντα, δεν ξέρω αν ήταν ο υπουργός ή κάποιος από το περιβάλλον του, αλλά τα γεγονότα λένε ότι υπάρχει ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρά τον νόμο ανεμείχθη σε αυτή την ιστορία και αναμένουν να ξεκαθαριστούν ορισμένες πτυχές της υπόθεσης», δήλωσε ο κύριος Πάγκαλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης