Υποδοχή Σουλτάνου ετοιμάζουν στη Θράκη οι πράκτορες της Αγκυρας

Υποδοχή Σουλτάνου ετοιμάζουν στη Θράκη οι πράκτορες της Αγκυρας

Ποιοι οργανώνουν την ισχυρή παρουσία των τουρκοφρόνων της μειονότητας στην Κομοτηνή- Τουρκικά ΜΜΕ: «Δώρο» Τσίπρα στον Ερντογάν οι γκιουλενιστές στρατιωτικοί; - «Πονοκέφαλος» για την προσευχή της Παρασκευής στη Θράκη

Στα «δώρα» της ελληνικής κυβέρνησης προς τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, κατά την επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, αναφέρονται φιλοκυβερνητικές εφημερίδες στην Τουρκία, που φαίνεται πως διαμορφώνουν … κλίμα.

Με τίτλο : «Η Ελλάδα ετοιμάζεται να εκδώσει τους "φετουλαχτσήδες" στην Τουρκία» η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Ακσάμ αναφέρει  -επικαλούμενη ελληνικές διπλωματικές πηγές- πως η Αθήνα προτίθεται να εκδώσει στην Τουρκία
τους έξι από τους οκτώ στρατιωτικούς που απέδρασαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.  Η εφημερίδα σημειώνει επίσης ως θετική κίνηση από πλευράς Ελλάδας τις αστυνομικές επιχειρήσεις το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα κατά μελών του κουρδικού PKK και του ακροαριστερού DHKP-C. «Η Ελλάδα προ της επίσκεψης, επιτάχυνε τις αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων PKK και DHKP-C» σημειώνει η εφημερίδα, τονίζοντας τη σύλληψη εννέα Τούρκων υπηκόων που χαρακτηρίζει «τρομοκράτες».

Η Ακσάμ γράφει επίσης πως ο Ερντογάν θα προτείνει τη χρηματοδότηση της κατασκευής τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα «που εδώ και 7 χρόνια συνεχώς αναβάλλεται λόγω της οικονομικής κρίσης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.   

Σύμφωνα με την εφημερίδα  Τουρκιγιε,  η Άγκυρα θα εκφράσει τη δυσφορία της για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Γκιουλέν, «φετουλαχτσήδες» τους αποκαλούν στην Τουρκία, χρησιμοποιούν το Αιγαίο για τη διαφυγή τους στην Ευρώπη, επικρίνοντας τη στάση «θεατή» που τηρεί η Αθήνα, βλέποντας ολόκληρες οικογένειες γκιουλενιστών να προσπαθούν να διαφύγουν προς τα ελληνικά νησιά. 

Ο αρθρογράφος της ίδιας εφημερίδας Τσααγρί Ερχάν, φαίνεται πως βρήκε λύση και στις διαφορές των δύο χωρών στο Αιγαίο, προτείνοντας συμφωνία για τις ενεργειακές πηγές τις οποίες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται από κοινοί οι δύο χώρες.  «Θα μπορούν να εξορύσσουν μαζί τους ενεργειακούς πόρους στο Αιγαίο και στη συνέχεια να τους εκμεταλλεύονται» γράφει, ενώ για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη  αναφέρει πως θα είναι «μεγάλη πηγή ανύψωσης του ηθικού των εκεί «Τούρκων»  που μάχονται με προβλήματα όπως το θέμα της εκλογής μουφτή ή της εκπαίδευσης στα τουρκικά κλπ».Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η  επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, περνάει σχεδόν απαρατήρητη στην πλειοψηφία των τουρκικών ΜΜΕ με μικρές αναφορές στις εσωτερικές σελίδες των μεγάλων εφημερίδων, που ωστόσο σημειώνουν τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει η επίσκεψη Ερντογάν στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
  
Η Ελλάδα προ της επίσκεψης, επιτάχυνε τις αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων ΡΚΚ και DHKP-C. Ανάμεσα στα 9 μέλη της DHKP-C που συνελήφθησαν,  αναφέρεται πως βρίσκεται και ο Χασάν Μπιμπέρ-δράστης επιθέσεων που έγιναν το 2013 κατά των Κεντρικών Γραφείων του ΑΚΡ και του υπουργείου Δικαιοσύνης.  H επίσκεψη διασφάλισε να τεθεί το εύθραυστο θέμα των 8 αξιωματικών μελών της FETÖ. Για τους αξιωματικούς αυτούς που δέχθηκαν να δώσουν στην Ελλάδα πληροφορίες σχετικά με τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, ελληνικές διπλωματικές πηγές μετέφεραν σε Τούρκους ομολόγους τους πως μπορούν να εκδώσουν τους 6 από τους 8.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Τουρκιγιέ στη συνάντηση η πλέον έντονη αντίδραση της Τουρκίας θα είναι για το ότι επετράπη σε μέλη της FETÖ να φύγουν προς Ευρώπη χρησιμοποιώντας το Αιγαίο. Μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος, 10.681 ύποπτοι μέσω Αιγαίου διέφυγαν προς Ευρώπη. Στις συναντήσεις θα τεθεί το θέμα πως η Ελλάδα παρέμεινε θεατής στην διαφυγή όλων αυτών προς τα ελληνικά νησιά.

Ένα  άλλο θέμα που θα τεθεί στις συναντήσεις του προέδρου Ερντογάν είναι και οι προσδοκίες σχετικά με την πολιτική, οικονομική και κοινωνικο-πολιτιστική κατάσταση της εν Ελλάδι τουρκικής μειονότητας. Αναφέρεται επίσης πως η Άγκυρα θα προτείνει στις ελληνικές αρχές να αναλάβει εκείνη την κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα που σχεδιάζεται επί 7 έτη αλλά αναβάλλεται λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τα ερωτήματα από την εσπευσμένη επίσκεψη
Ερωτήματα δημιουργούνται για την εσπευσμένη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερτογάν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα αφού πολλοί αμφισβητούν ευθέως πως το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε -λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη πρόσκληση- δεν επαρκεί για τη κατάλληλη προετοιμασία ώστε να σημειωθεί ακόμη και ελάχιστη πρόοδος σε φλέγοντα ελληνοτουρκικά θέματα που εκκρεμούν για δεκαετίες. 

Είναι χαρακτηριστικό πως στο διάστημα που πέρασε από την πρόσκληση της Αθήνας προς τον Τούρκο πρόεδρο, η Άγκυρα στο ελάχιστο δεν επιχείρησε να ρίξει τους τόνους ώστε να δημιουργηθεί θετικό κλίμα ενόψει των συνομιλιών. Αντίθετα χτύπησε «κόκκινο» το θερμόμετρο των προκλήσεων, με εμπρηστικές δηλώσεις αξιωματούχων της για την Κύπρο και την Θράκη και με τη μαζική κλιμάκωση των παραβιάσεων στο Αιγαίο. Χαρακτηριστικά :

- Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου χαρακτήρισε προκλητικά «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα και «μητέρα πατρίδα» της την Τουρκία.
- Ακολούθησαν οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο και πως με την εισβολή του 1974 η Τουρκία «έκοψε» τα χέρια των δυτικών. 
- Από τις 27/10 έως 23/11 σημειώθηκαν στο Αιγαίο Πέλαγος… 264 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη με 10 εμπλοκές με αντίστοιχα ελληνικά της Π.Α.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει και για το «πράσινο» φως που έδωσε η Αθήνα στον Τούρκο Πρόεδρο για επίσκεψη στην Θράκη, σε μια περίοδο που οι προκλήσεις της Άγκυρας χτυπούν … «κόκκινο».

Το τελευταίο διάστημα αγαπημένο moto του Ταγίπ Ερτογάν, είναι «τα σύνορα της καρδιάς του», που συνοδεύεται συνήθως από έντονη κριτική στη Συνθήκη της Λωζάννης του 1923, βάσει της οποίας ρυθμίστηκαν τα σημερινά σύνορα της Τουρκίας. Παράλληλα ο ίδιος επικαλείται ενίοτε και τον  περιβόητο «Εθνικό Όρκο» του 1920, σύμφωνα με τον οποίον η τουρκική Εθνοσυνέλευση αποφάσισε «να κηρύξει τα εδάφη που ζούσαν Τούρκοι, ως τουρκικά και να αγωνιστεί για την ανάκτησή τους». Σ’  αυτά τα εδάφη περιλαμβάνονται η Μοσούλη, το Κιρκούκ, το Χαλέπι και βέβαια η Δυτική Θράκη και νησιά του Αιγαίου.  
Σε τέμενος της Κομοτηνής θα προσευχηθεί ο Ερντογάν

Στο τζαμί ΚιρΜαχαλέ της οδού Φιλιππουπόλεως της Κομοτηνής, και όχι στο Εσκί Τζαμί, θα προσευχηθεί τελικά την Παρασκευή 8/12/2017 ο Τούρκος Πρόεδρος ΤαγίπΕρτογάν, δεύτερη μέρα της επίσκεψης του στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η αλλαγή έγινε για λόγους ασφαλείας του Ερντογάν και της συνοδείας του.

Αν και από το πρωί του περασμένου Σαββάτου, βρίσκεται στα χέρια του Ερντογάν η επίσημη πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του Προκόπη Παυλόπουλου, αδιευκρίνιστο παραμένει το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης στη Θράκη, που η Άγκυρα επιδιώκει να μετατρέψει σε φιέστα με στόχο τη μειονότητα.Στη τελετή θα προΐσταται Χατίπης που ανήκει στην ψευδομουφτεία Κομοτηνής και όχι στο νόμιμο μουφτή Μέτσο Τζεμαλή. 

Ερωτηματικό παραμένει εάν μετά την προσευχή στο ΚιρΜαχαλέ, ο Τούρκος πρόεδρος απευθύνει χαιρετισμό στο πλήθος που αναμένεται να συγκεντρωθεί, όπως είχε πράξει στον ίδιο χώρο και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, τον περασμένο Ιούνιο, ο οποίος  προκλητικά είχε χαρακτηρίσει τους μουσουλμάνους της μειονότητα ς «ομογενείς». Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθήνα ζήτησε από την Άγκυρα, να μην υπάρξει δημόσια ομιλία του Τούρκου Προέδρου προς τους μειονοτικούς που θα τον υποδεχτούν στην Κομοτηνή, αλλά και ούτε δηλώσεις στα ΜΜΕ με πολιτικό περιεχόμενο. Κατά πόσο βέβαια ο «εκρηκτικός» Ερντογάν θα σεβαστεί την ελληνική φιλοξενία, παραμένει αδιευκρίνιστο. Ανοιχτό παραμένει επίσης, εάν ο Τούρκος πρόεδρος επισκεφθεί και το Προξενείο Κομοτηνής, για τετ α τετ συναντήσεις με τουρκόφρονα στελέχη της μειονότητας.

Ετοιμάζονται (και σπρώχνονται) για την υποδοχή

Ήδη το προξενείο Κομοτηνής και οι φανατικοί τουρκόφρονες, εργάζονται για στο στήσιμο μίας εντυπωσιακής υποδοχής στον ΤαγίπΕρτογάν που θα αρμόζει στον ηγέτη της «μητέρας πατρίδας». Εξάλλου θα είναι ο δεύτερος Τούρκος Πρόεδρος που θα βρεθεί στην Θράκη μετά το 1923 και την ίδρυση της σύγχρονης Τουρκίας. Τελευταία φορά ήταν το 1952, όταν επισκέφτηκε την Κομοτηνή ο πρόεδρος ΤζελάλΜπαγιάρ για τα εγκαίνια του μειονοτικού Λυκείου που φέρει έως σήμερα το όνομά του.

Τον ΤαγίπΕρτογάν, εκτός από τους δεκάδες άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, συμβούλους, συνεργάτες κ.α. θα συνοδεύουν πολλά τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία και  το κρατικόTRTπου θα πραγματοποιήσει ζωντανές συνδέσεις από την περιοχή.

Τον Τούρκο πρόεδρο στην Κομοτηνή, θα τον υποδεχτεί ο πρόξενος … ΡόδουΜπαρίςΚαλκαβάν, που ήδη έχει λάβει εντολή από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών να ταξιδέψει στην Θράκη και να συντονίσει όλες τις ενέργειες. Ο έως πρότινος Κομοτηνής Αλί Ριζά Ακιτζί, ανακλήθηκε στην Άγκυρα, μετά τη φυγή στην Ιταλία του υποπρόξενουΝταβούτΟτζάκ, και της συζύγου του Ντεριά που επίσης εργαζόταν στο προξενείο, που φέρονται να είχαν σχέσεις μετο κίνημα του ΦετουλάχΓκιουλέν που κατηγορείται ευθέως για το επιχειρούμενο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν το 2016.

Ο πρόξενος Καλκαβάν, είχε διατελέσει παλαιότερα πρώτος Σύμβουλος της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα και τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει … πρωτοσέλιδο στις τοπικές εφημερίδες της Ρόδου επειδή είχε συλληφθεί από την αστυνομία να οδηγάει «τύφλα»   στο μεθύσι το διπλωματικό αυτοκίνητο.

Στελέχη της μειονότητας, που διατηρούν ανοιχτούς διαύλους με το προξενείο Κομοτηνής, «σπρώχνονται» ήδη προκειμένου να εξασφαλίσουν μια χειραψία                -μετά φωτογραφίας- με τον Τούρκο Πρόεδρο. Ερωτηματικό παραμένει εάν οι μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑΖεϊμπέκ Χουσεΐν (Ξάνθης), Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά (Ροδόπη) θα παραβρεθούν στην υποδοχή, ενώ βέβαιη θεωρείται η παρουσία του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σημαντικό ρόλο στην οργάνωση της υποδοχής Ερντογάν και της κινητοποίησης των τουρκοφρόνων της μειονότητας, διαδραματίζει και ο γνωστός επιχειρηματίας ΛεβέντΣαδίκ, που  διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τον Τούρκο Πρόεδρο και τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να αλώσει οικονομικά την Θράκη, με μια σειρά αμφιλεγόμενων επενδύσεων. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, παλαιότερα ο Ερντογάν του έχει δώσει την «πολιτική ευχή» να επιστρέψει στην Ελλάδα και ν’  αγωνιστεί για τoδίκαιo των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης».

Προς το παρόν έχει επιλέξει την οικονομική εισβολή, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι η κάθοδος στην πολιτική διεκδικώντας ηγετικό ρόλο μέσα στη μειονότητα. Ο γιος του εθνικιστή ηγέτη των τουρκοφρόνωντης μειονότητας Αχμέτ Σαδίκ, φέρεται να έχει ζητήσει από την τουρκική προεδρεία στην Άγκυρα, να επισκεφθεί ο Ερτογάν τη μονάδα επεξεργασίας κερασιού που διατηρεί στο χωριό Λύκειο και ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του. Αν και το αίτημά του μάλλον δεν θα ικανοποιηθεί, είναι σίγουρο πως ο ΤαγίπΕρτογάν δεν θα αρνηθεί δημόσια μια χειραψία μαζί του καθώς και μια αναμνηστική φωτογραφία με το ζεύγος Σαδίκ και τα παιδιά τους.    

Μαζεύουν υπογραφές κατά της επίσκεψης

 Η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα προκαλεί ήδη αντιδράσεις, με πλέον χαρακτηριστική την πρωτοβουλία της «Κίνησης Πολιτών Άρδην», του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραμπελιά, η οποία έχει ξεκινήσει διαδικτυακή συγκέντρωση υπογραφών, ζητώντας να ακυρωθεί. «Σε μία δυσχερή για τον Ερντογάν  συγκυρία, οι Τσίπρας, Καμμένος, Κοτζιάς επέλεξαν να τον προσκαλέσουν  για να κάνουν το «χατίρι» των Αμερικανών. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρόσκληση για επίσκεψη από τον Κοτζιά έγινε αμέσως μετά το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα στον «μεσολαβητή» με την Τουρκία και τον «νεοσουλτάνο» της, τον οποίο καλεί, ως μη όφειλε, για να λειτουργήσει ως «γέφυρα» που θα εξομαλύνει τις σχέσεις της Τουρκίας με τη Δύση» σχολίασε στο ΘΕΜΑ ο κ.Καραμπελιάς, ανακοινώνοντας πως η «Επιτροπή Ενάντια στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα» -που έχει συσταθεί και αποτελείται από Έλληνες, Κυπρίους, Μικρασιάτες, Πόντιους, Αρμενίους, Κούρδους, θα πραγματοποιήσει σειρά κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας τις επόμενες μέρες, αλλά και την Πέμπτη 7/12 στην Αθήνα.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου από την Κομοτηνή, («η ‘‘τουρκική’’ μειονότητα δίνει αγώνα επιβίωσης», «Εμείς ως ‘‘Μητέρα Πατρίδα΄΄, ως Τουρκία, δεν θα σας αφήσουμε μόνους» κλπ) οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης -Ξάνθης Παντελεήμων, Μαρωνείας Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και Διδυμοτείχου Δαμασκηνός χαρακτήρισαν «προκλητικό» να συγκρίνεται η Ελληνική Δημοκρατία και η λειτουργία της ως ανοιχτής κοινωνίας, με το απολυταρχικό καθεστώς της Τουρκίας. «Ο θρακικός λαός μας, θεωρεί καλοδεχούμενους όλους τους επισκέπτες μας που έρχονται για να διδαχτούν από την ειρηνική και δημοκρατική μας συνύπαρξη, προκειμένου να την αντιγράψουν στις Πατρίδες τους, εάν βεβαίως, οι επισκέπτες μας αυτοί, τιμούν την αρετή της φιλοξενίας που τους παρέχεται» αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωση, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης Ερντογάν. 

ΣΧΟΛΙΑ (55)

Μακης

η κομοτηνη ειναι ελληνικη

Χάσαν

Αν γίνει πόλεμος θα είμαι με την μητέρα πατρίδα.. θα είμαι με τον νικητή .. τς παιδιά τα μαθαίνω ιστορία ,πραγματική αληθινή ,κ όχι παραμύθια.

@χασαν. Τ'αλλάζεις το παραμύθι.

Πρίν ήσουν με τούς τούρκους, τώρα έγινες φίλος με τούς ΝΙΚΗΤΕΣ?

ΗΠΑ ΞΗΠΑ

Οι δικοι μας δεν πανε στην Πολη; Πανε ε λοιπον τι ζορι τραβατε; Αριαδιαζετε ενα ντουνια μπουρδες λες και σας δινει σημασια κανενας. Ρε αντε για μεροκαματο τεμπελχαναδες

Τάκης

Ο ένας θα διεκδικεί και ο άλλος θα χαζογελάει. Γνωστό το έργο!

Ιλιρ

Πρεπει να σταματησει ο Ερντογαν να σκυβει το κεφάλι πρεπει να δείξει αυριο ποιος ειναι ο κυρίαρχος στην Μεσόγειο πρέπει να αναφερθεί στην ΑΟΖ που του ανήκει

aman

τραμπουκιζεις καπετανιε?αν σε λενε εσενα ιλλυρ εγω ειμαι ο σουλταν μερεμετ!...το μονο που πρεπει, ειναι να μην ξεχνανε οι τουρκαλαδες τι χρωστανε στο Εθνος των Ελληνων!...Ακου της μεσογειου!

Ν

Ρε γκατζολια θα αντιδράσετε ποτέ αλλιώς σας βλέπω με τους φερετζέδες αργά ή γρήγορα, οι ακρίτες που είναι στην βόρεια Ελλάδα τουμπεκί ψιλοκομμένο;

λ

Βεβαια κανετε ενα μεγαλο λαθος. Ο Ερντογαν στην προσφατη ομιλια του δε μιλησε ποτε για την εισβολη του 1974, οπως γραφετε πανω. Αυτο που εκανε ηταν να επαναλαβει τα λογια ενος πασα τους για την κατακτηση της Κυπρου, απο τους Βενετους που την κατειχαν τοτε, το 1573. Υπαρχει και σχετικο αρθρο εδω στο π.θ.

danaos

Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου! Η Άγκυρα κάνει τη δουλειά της και η Αθήνα μονίμως κοιμάται. Τα παθήματα του παρελθόντος με επισκέψεις Τούρκων επισήμων στη Θράκη δεν έγιναν μαθήματα. Νάτα μας πάλι. Ο Ερντογάν επίσημη επίσκεψη στη Θράκη. Τι θα επακολουθήσει? Περιμένετε και θα δείτε! Σωστά,νομίζω,σχολιάζεται η σπουδή της επίσκεψης και,πολύ περισσότερο, η κατάρτιση του προγράμματος επίσκεψης. Μακάρι τα πράγματα να γίνουν διαφορετικά.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ "ΓΥΡΙΣΑ"ΣΥΡΙΖΑ

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ* ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΤΙΒΙΝΤΙ(DVD).:ΠΡΑΚΤΩΡ 000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ. *ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΗΣ

Χάρης

Δεν θα έπρεπε να έχει προσκληθεί στην Ελλάδα. Για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων η επίσκεψη Ερντογάν είναι ανεπιθύμητη! Η κίνηση του ΠτΔ να τον προσκαλέσει ήταν ένα τεράστιο λάθος όπως φυσικά και να του επιτρέπει να πάει στην Θράκη.

@Χαρης ο Ελληνας

Ειστε αυτοι οι ιδιοι που ψηφισατε τσιπρα 3 φορες σε ενα χρονο η κανω λαθος;

Χάρης

Φίλε μου κάνεις λάθος. Πότε δεν ψήφισα Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά πότε δεν θα το κάνω στο μέλλον. Πάντα τον θεωρούσα ακατάλληλο για την θέση του Πρωθυπουργού και αυτό φαίνεται από τα σχόλια που έχω γράψει στο Πρώτο Θέμα από την αρχή της θητείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_kalpi

Ανησυχία για την αστυνόμευση εκφράζουν επτά στους δέκα πολίτες και ανάμεσά τους περισσότεροι από τους μισούς που στις τελευταίες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ - Στις δέκα μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ - Χαώδης παραμένει η διαφορά στην παράσταση νίκης

19401562

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε απόψε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σημειώνοντας ότι αυτή η εξέλιξη θα είναι μέρος μιας προσπάθειας για την ανασύσταση της συλλογικής μνήμης του λαού

4424027

Η κυβέρνηση θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και οι μεθεπόμενες θα διεξαχθούν με απλή αναλογική υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής - Δήλωσε ότι πριν τις 4 Μαΐου το ΕΣΡ θα έχει αναρτήσει τη λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές και θα ακολουθήσουν οι θεματικές άδειες

14
toskas_mak_11

To 68% των πολιτών δεν είναι ικανοποιημένο από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης - Ακόμη και το 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ευχαριστημένοι από την ασφάλεια στη χώρα  και την αύξηση της εγκληματικότητας

16
danellis

Ο Βουλευτής του Ποταμιού αναφέρει ότι όπως φαίνεται από το προφίλ του στο facebook, ο νεαρός από τους Φούρνους  που πήρε μέρος στο περιστατικό της ύψωσης της ελληνικής σημαίας στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς κάνει παράνομη χρήση του όπλου και των πυρομαχικών της Εθνοφυλακής5