Είναι επίσημο: Ο Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου

Είναι επίσημο: Ο Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου

Θα συναντηθεί με Παυλόπουλο και Τσίπρα - Έλαβε άδεια για να επισκεφθεί τη Θράκη - Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Προεδρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου θα συζητηθούν διμερή και περιφερειακά θέματα

Είναι επίσημο: Ο Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου
Έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν θα πραγματοποιήσει
επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας στις 7 και 8 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Προεδρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν διμερή και περιφερειακά θέματα.

Ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στην Ελλάδα επικεφαλής αντιπροσωπείας Τούρκων υπουργών ενώ μαζί του θα βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Τουρκίας αναμένεται να επισκεφθεί και τη Θράκη για να συναντηθεί με παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας, αφού έλαβε σχετική διπλωματική άδεια.

Την σχετική επίσημη πρόσκληση επέδωσε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, στον εδώ πρέσβη της Τουρκίας Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης