Κρίσιμο δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί

Κρίσιμο δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί

Έξω από το Λήδρα Πάλλας διαδηλωτές απαιτούν λύση του Κυπριακού

Κρίσιμο δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί
Ξεκίνησε στο Λήδρα Πάλλας στη Λευκωσία το δείπνο Αναστασιάδη
Ακιντζί. Οι δύο εισήλθαν στο ξενοδοχείο από διαφορετικές εισόδους. Εκ μέρους των Ηνμένων Εθνών μετέχει ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε και η εκπρόσωπος του ΟΗΕ στη Κύπρο Λίζα Σπέχαρ.

Στο μεταξύ, με πανό που απαιτούν λύση τώρα, υποστηρικτές της λύσης του Κυπριακού βρίσκονται στο χώρο έξω από το Λήδρα Πάλλας. Μαζί τους συνομίλησε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του
Κλείσιμο
ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε, μετά από δική τους παράκληση.



Ο κόσμος που μαζεύτηκε στο Λήδρα Πάλας, στην εκδήλωση της Δικοινοτικής Πρωτοβουλίας Ειρήνης - Ενωμένη Κύπρος, ζήτησε από τον κ. Έιντε όπως επιτραπεί σε αντιπροσωπεία τους να επιδώσει μήνυμα στους δύο ηγέτες, που συναντώνται απόψε σε δείπνο, που παραθέτει ο αξιωματούχος του ΟΗΕ.

Μέλη της πρωτοβουλίας "Αμμόχωστος η Πόλη μας" βρίσκονται επίσης στο χώρο της εκδήλωσης με πανό στα ελληνικά και τα τουρκικά υπέρ της λύσης.
Ο κ. Έιντε ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και είπε ότι θα διαβιβάσει το αίτημά τους στους δύο ηγέτες.
Στο μεταξύ, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter , ο κ. Έιντε έγραψε ότι "προσβλέπει να φιλοξενήσει τον Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί σε δείπνο στο ξενοδοχείο Λήδρα Πάλλας απόψε, στη Λευκωσία".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης