Παραιτήσεις βενιζελικών στελεχών ζητά η Αριστερή Πρωτοβουλία

Παραιτήσεις βενιζελικών στελεχών ζητά η Αριστερή Πρωτοβουλία

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από κηπουρούς νέας κοπής ούτε από φυτευτούς προεδρικών αυλών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Παραιτήσεις βενιζελικών στελεχών ζητά η Αριστερή Πρωτοβουλία
Τις διαδικασίες προετοιμασίας του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει και πάλι η Αριστερή Πρωτοβουλία του κόμματος, η οποία, με αφορμή τα επεισόδια μεταξύ στελεχών του Κινήματος το απόγευμα της Τετάρτης στην Ιπποκράτους, ζητά, με ανακοίνωσή της, την «άμεση παραίτηση των τεσσάρων διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ».

Μεταξύ των μελών αυτών είναι και ο Γρηγόρης Φελώνης, με τον οποίο είχαν τον απίστευτο διαπληκτισμό δύο γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών. Στελέχη της Αριστερής Πρωτοβουλίας είναι εξοργισμένοι με τον κ. Φελώνη, στον οποίο καταλογίζουν ότι χαρακτήρισε τους διαφωνούντες με την ηγεσία, «αλήτες».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από κηπουρούς νέας κοπής, ούτε από φυτευτούς προεδρικών αυλών».

Ολόκληρη η ανακοίνωση, που δίνει νέα διάσταση στην αντιπαράθεση στο ΠΑΣΟΚ, έχει ως εξής:

«Να παραιτηθούν ΤΩΡΑ οι διορισμένοι υβριστές
Κλείσιμο

Αφού μετέτρεψαν μια πολιτική διαδικασία σε φάντασμα. Αφού επινόησαν ερωτηματολόγια, πολιτικές θέσεις υψηλής… κοπτοραπτικής και εκλογικές πατέντες παγκόσμιας πρωτοτυπίας…

Αφού διόρισαν ΕΚΑΠ, εφορευτικές επιτροπές και «αριστείνδην» κατά πως βολεύει…

Αφού αναιρούν μέχρι και σήμερα εγκυκλίους με νέες εγκυκλίους…

Αφού μέχρι και σήμερα, πλην επιλεκτικών διαρροών, για να πετύχουν τη σωστή «προετοιμασία» δεν είναι γνωστό το πόσοι αντιπρόσωποι θα εκλεγούν…

Αφού το μέτρο της εκλογής έγινε ασανσέρ με μπόνους και τιμωρίες, με προσθέσεις και αφαιρέσεις…

Αφού ευτέλισαν τις οργανώσεις του εξωτερικού…

Σήμερα προχώρησαν και σε πρωτοφανείς, απολίτικες και προσωπικές επιθέσεις.

Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα, με την προκλητική επίθεση του διορισμένου στο κράτος και την ΕΚΑΠ Γρ. Φελώνη, κατά εκλεγμένων γραμματέων Ν.Ε. του Λεκανοπεδίου, απαιτούμε την άμεση παραίτηση των 4 διορισμένων μελών της ΕΚΑΠ.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από κηπουρούς νέας κοπής, ούτε από φυτευτούς προεδρικών αυλών.

Πολύ περισσότερο δεν έχει ανάγκη από μάγειρες εκλογικών διαδικασιών, που υβρίζουν και προκαλούν, την ίδια στιγμή που έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ότι ανέλαβαν.

Ότι και να κάνουν τη βάσανο της πολιτικής απολογίας για τα «κατορθώματα» τους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή απαξίωση δεν θα τη γλυτώσουν!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης