Η Γιώτα Πούλου του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε πολύ απαιτητικό το κλίμα των Σπετσών - Δείτε βίντεο

Η Γιώτα Πούλου του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε πολύ απαιτητικό το κλίμα των Σπετσών - Δείτε βίντεο

Η βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ δεν... άκουσε ούτε είδε τους χορούς, τα τραγούδια, τα τσίπουρα και τις βόλτες στα μπαράκια

6084598
Μια εβδομάδα έχει περάσει σχεδόν από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες και ο θόρυβος ακόμα συντηρείται από τις δηλώσεις των βουλευτών του κόμματος για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Η τομεάρχης Εσωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη ισχυρίστηκε μάλιστα ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν καλό και πολύ απαιτητικό! Ισχυρισμοί που φαίνεται όμως να απέχουν από τα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης που αναφέρουν ότι το πρόγραμμα των Σπετσών περιελάμβανε εκτός από τις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις, μεταξύ άλλων χορούς, τραγούδια, τσίπουρα και βόλτες στα μπαράκια του νησιού του Αργοσαρωνικού.
Η Γιώτα Πούλου  για Σπέτσες

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr για την συνεδρίαση των Σπετσών, η πρώτη μέρα κύλησε με χαλαρή ατμόσφαιρα, θαλπωρή από το αναμμένο τζάκι, σύσφιξη σχέσεων μεταξύ ηγεσίας και βουλευτών γύρω από τις ροτόντες, αλλά και κρασιά, παλαιωμένο τσίπουρο και… τραγούδια.

Ο οικοδεσπότης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παρέθεσε γεύμα στους καλεσμένους του με μπουφέ και για βίγκαν -πλην των κρεατοφάγων- ενώ στο δείπνο παρακάθισε και ο σύζυγός του, Τάιλερ. Μάλιστα, το τραπέζι και η κουβέντα κράτησαν έως τα μεσάνυχτα, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να περνά από τραπέζι σε τραπέζι, καταλήγοντας σε αυτό μαζί με τη βουλευτή Θεσσαλονίκης, Ράνια Θρασκιά και τη Δώρα Τσαμπαζη, σύζυγο του αειμνήστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη και συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό, με τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταναλώνουν τα πλούσια εδέσματα, κρασί και παλαιωμένο τσίπουρο, ενώ η βραδιά είχε, κατά πληροφορίες, και ψυχαγωγικές εκπλήξεις, καθώς δεν έλειψαν τα τραγούδια από τη βουλευτή και τραγουδίστρια, Καλλιόπη Βέττα, αλλά και τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, που εξέπληξε τους πάντες με τις τραγουδιστικές του ικανότητες, σε σημείο που οι συνάδελφοί του να σχολιάζουν πόσο «καλός τραγουδιστής» είναι.

Πάντως τις εντυπώσεις έκλεψε η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα, η οποία κατά πληροφορίες, έριξε έναν χορό μετά το γεύμα. Ακολούθως, οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποχώρησαν με τα πόδια για τα ξενοδοχεία τους, ενώ κάποιοι, πιο ορεξάτοι, επισκέφθηκαν μπαράκια του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Κυριακή - Για παντουρκικό χιονιά στην Ελλάδα και χειμωνιάτικη φωτοβολίδα μιλούν οι μετεωρολόγοι

Βίντεο ντοκουμέντο: Η ληστεία δύο ανηλίκων σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη - Χτύπησαν υπάλληλο και άρπαξαν €1.300


Οι εξετάσεις των πανεπιστημίων μπορούν να γίνουν ψηφιακά - Η εγκύκλιος Πιερρακάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης