Θεσσαλονίκη: Η ληστεία δύο ανηλίκων σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Η ληστεία δύο ανηλίκων σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο

Καρέ - καρέ οι κινήσεις των δύο μαθητών, οι οποίοι αντί για μάθημα στο σχολείο, εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών - Συνελήφθη ο ένας, αναζητείται ο άλλος

lhsteia-thessaloniki-arthrou
Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία που πραγματοποίησαν οι δύο ανήλικοι, 14 και 16 ετών, το πρωί της Τρίτης, σε κατάστημα καφέ - ψιλικών της δυτικής Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, αποτυπώνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις των δύο μαθητών που την ώρα που «χτυπούσε» το κουδούνι για την έναρξη των μαθημάτων στο σχολείο, εκείνοι εισέβαλαν στο κατάστημα, έριξαν μπουνιά στον υπάλληλο και άρπαξαν 1.300 ευρώ από το ταμείο.




Κλείσιμο
Όλα έγιναν στις 08:21 το πρωί, όταν οι δύο ανήλικοι, ντυμένοι με μαύρα ρούχα, με κουκούλες στο κεφάλι, αλλά με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και χωρίς γάντια, εισέρχονται στο κατάστημα του Ευόσμου και πλησιάζουν τον υπάλληλο. Ο 16χρονος κινείται προς το πίσω μέρος του μαγαζιού και βάζει το χέρι μέσα από το μπουφάν, πιθανότατα για να πιστέψει ο υπάλληλος ότι φέρει κάποιο όπλο μαζί του. Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται να τον χτυπάει με γροθιά στο πρόσωπο και να κινείται προς την ταμειακή μηχανή.

Ο 14χρονος φαίνεται ότι είχε συμφωνήσει με τον συνεργό του να έχει τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» και γι' αυτόν τον λόγο καθόταν συνεχώς στην είσοδο του καταστήματος, όμως όταν ο υπάλληλος άνοιξε την ταμειακή μηχανή έτρεξε για να του πει να βιαστεί και να του αρπάξει τα χρήματα από τα χέρια.

Οι δύο ανήλικοι, αφού κατάφεραν να πάρουν συνολικά 1.300 ευρώ, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν και να περάσουν χειροπέδες στον 14χρονο, ενώ ο 16χρονος, αλβανικής καταγωγής συνεργός του, αναζητείται για να συλληφθεί και εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεψαχνίζουν και τους «δωρητές» στον γάμο της Ελέτσι: Ποιοι είναι εκτεθειμένοι στους ελέγχους

Ιερώνυμος: Η Εκκλησία θα περιμένει τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών να αποφασίσουν αν θα βαπτιστούν όταν μεγαλώσουν


Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού με τάσεις αυτοκτονίας ο κρεοπώλης από το Μεσολόγγι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης