Καρανίκας: «Ψαρεύει στα θολά νερά η ΕΦ.ΣΥΝ με τα παλιά άρθρα του Κασσελάκη»

Καρανίκας: «Ψαρεύει στα θολά νερά η ΕΦ.ΣΥΝ με τα παλιά άρθρα του Κασσελάκη»

Ο πρώην συνεργάτης του Μεγάρου Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Κασσελάκη ακόμα και για τα επικριτικά σχόλια εναντίον του Αλέξη Τσίπρα - «έγραφαν εναντίον του πριν λιγότερα χρόνια και πρώην υπουργοί του»

KARANIKAS_SURIZA_SXOLIASMOS
Δριμεία επίθεση στην Εφημερίδα των Συντακτών εξαπολυεί σε ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας, παρέχοντας πλήρη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη για τα κείμενα που είχε γράψει όταν ήταν φοιτητής. Ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποίει σκληρές εκφράσεις ακόμη και για τον αρθρογράφο.

«Ειλικρινά πιστεύει η έγκριτη πολιτική εφημερίδα ότι αυτό είναι πολιτική; Πιστεύει ότι είναι αξιόπιστη; Και τι είναι κιτρινισμός; Ή να πούμε ότι ευτυχώς είναι ένα στάδιο πριν τον κιτρινισμό οπότε δεν είναι κιτρινισμός. Και τι είναι; Μήπως κουτσομπολιό; Πάντως σοβαρό άρθρο δεν είναι και σίγουρα δεν είναι πολιτικό επιχείρημα, ούτε σοβαρή κριτική να κατηγορεί για το τι απόψεις είχε κάποτε κάποιος και ας είναι σήμερα πρόεδρος. Θέλει η έγκριτη εφημερίδα με τον πανικόβλητο θλιβερό Ψαρρά, να στιγματίσει το σήμερα με τις απόψεις κάποιου άρθρου πριν 16 χρόνια, που γράφτηκε όταν ήταν 19 με 24 χρόνων και δεν ντρέπεται κανείς υπεύθυνος και σοβαρός εκεί στην εφημερίδα. Καταισχύνη».

Μάλιστα, ο κ. Καρανίκας, αναφέρει στην κατακλείδα του πως «θα έχει πλάκα να καταθέσουμε σε άρθρο τι έγραφαν πριν λιγότερα χρόνια εναντίον του Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ πρώην υπουργοί, πρώην Γενικοί Γραμματείς και Διευθυντές του Τσίπρα και έτσι να ντραπεί ο Ψαρράς για το επίπεδο των ερευνών του. Μπλιαχ».

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

karanikas_anartisi_

Ολόκληρη το κείμενο του Νίκου Καρανίκα

«Το απολίτικο, μια σαχλαμάρα δημοσιογραφική.
(σε 1’)
Μιλάμε ότι έβγαλε φοβερό λαβράκι η εφημερίδα των συντακτών, από το 2007 πριν 16 χρόνια δηλαδή.
Φανταστείτε να κάνει έρευνα για το τι έλεγαν τα στελέχη μας ή η μισή κυβέρνηση όταν ήταν 19 με 24 χρόνων, όπως ο σύντροφος Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis όταν έγραψε το φοβερό άρθρο που ανακάλυψε ο έγκριτος Ψαρράς της σύγχρονης προοδευτικής εφημερίδας.
Κλείσιμο
Ειλικρινά πιστεύει η έγκριτη πολιτική εφημερίδα ότι αυτό είναι πολιτική; Πιστεύει ότι είναι αξιόπιστη;
Και τι είναι κιτρινισμός;
Ή να πούμε ότι ευτυχώς είναι ένα στάδιο πριν τον κιτρινισμό οπότε δεν είναι κιτρινισμός. Και τι είναι;
Μήπως κουτσομπολιό;
Πάντως σοβαρό άρθρο δεν είναι και σίγουρα δεν είναι πολιτικό επιχείρημα, ούτε σοβαρή κριτική να κατηγορεί για το τι απόψεις είχε κάποτε κάποιος και ας είναι σήμερα πρόεδρος.
Θέλει η έγκριτη εφημερίδα με τον πανικόβλητο θλιβερό Ψαρρά, να στιγματίσει το σήμερα με τις απόψεις κάποιου άρθρου πριν 16 χρόνια, που γράφτηκε όταν ήταν 19 με 24 χρόνων και δεν ντρέπεται κανείς υπεύθυνος και σοβαρός εκεί στην εφημερίδα. Καταισχύνη.
Δεν ντρέπονται για την κατάντια του δημοσιογράφου τους, γιατί έχουν σκοπό να θίξουν την σημερινή πολιτική υπόσταση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η εμπάθεια τους δεν τους επιτρέπει να δουν ότι το κάνουν με ποταπό τρόπο, δίχως πολιτικό κριτήριο, απλά για να ψαρέψουν στα θολά νερά μπας και πουλήσουν πριν χρεοκοπήσουν.
Δεν σκέφτονται ότι με τον ίδιο τρόπο μπορεί άνετα να καταγγελθεί και ο οποιοσδήποτε πρόεδρος, στέλεχος και απλά μέλη του κόμματος, αλλά και οποιουδήποτε άλλου οργανισμού για κάτι που έλεγαν πριν 20 χρόνια. Απουσία πολιτικής.
Το πρόβλημα δεν είναι η μεταπολιτική που δεν κατανοεί η εφημερίδα όταν την χρησιμοποιεί αρνητικά, αλλά η αντικατάσταση από πλευρά της του πολιτικού κριτηρίου με κουτσομπολιά, με ασήμαντα γεγονότα του παρελθόντος, για το τι έλεγε και έκανε κάποιος πριν 20 χρόνια, όταν ήταν 24 χρόνων ή γενικότερα για το τι έλεγε κάποτε και όχι το τι λέει τώρα το οποίο αποτελεί και την ουσία άρα και την πολιτική. Κουτσομπολιό αναχρονιστικό.
Κρίμα να έχεις απολέσει το πολιτικό, να σε κυριεύει η εμπάθεια και ο πανικός και συγχρόνως να θεωρείς ότι κάνεις πολιτική κριτική πουλώντας σαχλαμάρες.
Καταισχύνη δημοσιογραφική.
ΥΓ
Θα έχει πλάκα να καταθέσουμε σε άρθρο τι έγραφαν πριν λιγότερα χρόνια εναντίον του Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ πρώην υπουργοί, πρώην Γενικοί Γραμματείς και Διευθυντές του Τσίπρα και έτσι να ντραπεί ο Ψαρράς για το επίπεδο των ερευνών του. Μπλιαχ».



Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θυμάμαι τι έγραφα, ήμουν 24 ετών, λέει τώρα ο Κασσελάκης για τα παλιά άρθρα με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μειώσεις μισθών

Ζωγράφου: Γης μαδιάμ τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στην Πανεπιστημιούπολη - Ένας τραυματίας αστυνομικός και 4 καμένα οχήματα από τα επεισόδια

Δημογραφικό: Ο Συνταγματάρχης με τα 11 παιδιά μιλά για την ευτυχία της μεγάλης οικογένειας - «Μας λένε θεότρελους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης