Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ψήφισε στον Δήμο Δέλτα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ψήφισε στον Δήμο Δέλτα

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε από όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και στη σημερινή εκλογική διαδικασία

tzitzikostas-ekloges
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ψήφισε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (15.10.2023) στις δημοτικές εκλογές του δήμου του.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ψήφισε στο Δήμο Δέλτα. Ο περιφερειάρχης αμέσως μετά δήλωσε πως η εκλογική διαδικασία και στους 11 δήμους της Περιφέρειας – που έχουν επαναληπτικές δημοτικές εκλογές – εξελίσσεται ομαλά.

Ζήτησε απ’όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και στην σημερινή εκλογική διαδικασία και υποσχέθηκε μία άρρηκτη συνεργασία με όλους τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας. 

 Ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας από την προηγούμενη Κυριακή, πρόσθεσε: «Στην Κεντρική Μακεδονία αποδείξαμε στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και δήμων. Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε εδώ και τα επόμενα χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία και με τους 38 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, που θα προκύψουν από τη σημερινή εκλογική διαδικασία. Στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμα καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα όλων των πολιτών στην Κεντρική Μακεδονία».


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τη φονική επίθεση της Χεζμπολάχ το Ισραήλ αποκλείει τα σύνορα με τον Λίβανο

Στο 10,7% η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μειωμένη κατά 3 μονάδες σε σχέση με τον α' γύρο

Μαρτυρία από το Ισραήλ - «Δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ τα παιδιά μου» - Νοσοκόμα μιλά για τον εφιάλτη του πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης