Ανδρουλάκης: Η Αθήνα χρειάζεται έναν Δούκα, όχι έναν δήμαρχο-πρίγκιπα

Ανδρουλάκης: Η Αθήνα χρειάζεται έναν Δούκα, όχι έναν δήμαρχο-πρίγκιπα

Παρουσία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα

androulakis_doukas
Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση, του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, στο περίπτερο του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ», στην πλατεία Κοραή, απόψε το βράδυ.

Με την ομιλία του προς τους Αθηναίους και τις Αθηναίες ο κ. Χάρης Δούκας – παρουσία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη- άσκησε αυστηρή κριτική στο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για τις προτεραιότητες του σχεδίου που υλοποιεί επί μία τετραετία, ενώ τόνισε: «Τώρα είναι η στιγμή να αγωνιστούμε για την Αθήνα. Η αλαζονική, αναποτελεσματική και ανεπαρκής δημοτική αρχή του κ.. Μπακογιάννη πρέπει να ηττηθεί. Η Αθήνα δεν αντέχει άλλα πέντε χαμένα χρόνια. Δεσμεύομαι, βάσει του προγράμματος μου, για μια πόλη ανθεκτική, που θα στέκεται όρθια στις προκλήσεις. Που οι γειτονιές της θα αναπνέουν και δεν θα πνίγονται στα προβλήματα τους. Μια Αθήνα, πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική για όλους. Αθήνα, η στιγμή είναι τώρα».

doykas_androulakis


Κλείσιμο
Ο κ. Δούκας δεν απέφυγε να περιγράψει εικόνες της Αθήνας κατά τις πρόσφατες νεροποντές, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής δεν μπορεί παρά να είναι η υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων. «Στην Αθήνα του 2023, άνθρωποι κρατιούνται από όπου μπορούν για να μην τους πάρει το ρέμα, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στον Ευαγγελισμό. Πρέπει να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα, η μελέτη του 2019 που δεν έγινε ποτέ, η ορεινή υδρονομία, να αξιοποιήσουμε τους λόφους μας που είναι παρατημένοι», υποστήριξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζοντας την περιγραφή των προτάσεών του και θέτοντας ερωτήματα προς τον κ. Μπακογιάννη: «Η Αθήνα είναι μία πόλη πολύ σκληρή και για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική δυσκολία. Οι πολίτες της Αθήνας πληρώνουν από τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη. Πιο ακριβά πληρώνουν στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια και το Ρουφ, από ότι στην Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη. Και τι προσφέρει ο Δήμος; Προσφέρει πάρκα, δημοτική συγκοινωνία, ποιότητα αέρα;»

doykas_androulakis_2


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητάς του Χάρη Δούκα. Κατά τον κ. Ανδρουλάκη η Αθήνα χρειάζεται ένα δήμαρχο δίπλα σε κάθε πολίτη. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ως κάτοικος Αθηνών θέλω έναν δήμαρχο κοντά μας, δίπλα μας καθημερινά. Δεν θέλουμε έναν δήμαρχο απόμακρο, έναν δήμαρχο πρίγκιπα. Για να πάψει η Αθήνα να έχει δήμαρχο πρίγκιπα, πρέπει να ψηφίσουμε έναν Δούκα, τον Χάρη Δούκα.».

Ανάμεσα στους παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης μέλη οργανώσεων και φορέων που στηρίζουν τον Συνδυασμό «Αθήνα ΤΩΡΑ», στελέχη, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και εκπρόσωποι κομμάτων και κινήσεων όπως: Βολτ Ελλάδος, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, Δημοτική Κίνηση Πράσινη Αθήνα, Κόμμα Πειρατών Ελλάδος.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα θρυλικά ξεσπάσματα του κόουτς Ιωαννίδη: Τα... γαλλικά στο ΣΕΦ, το σακάκι στον διαιτητή και τα επικά τάιμ άουτ - Βίντεο

«Κόβει» τις αυξήσεις στις συντάξεις των δικαστικών το Οικονομικών: «Η απόφαση αφορά μόνον όσους προσέφυγαν»

Μουντιάλ 2030: Θα διεξαχθεί σε τρεις ηπείρους και σε έξι χώρες!

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης