Αθηνά Οικονομάκου: Πονάει η αγάπη, τραγουδούσε μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου - Το βίντεο στο TikTok

Αθηνά Οικονομάκου: Πονάει η αγάπη, τραγουδούσε μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου - Το βίντεο στο TikTok

Η ηθοποιός χώρισε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας 

athina-oikonomakou
Λίγες ημέρες πριν χωρίσει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είχε αναρτήσει στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδά το κομμάτι «Λουλούδι του δρόμου».

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια πορείας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης, από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Σε αυτή αναφέρουν, πως βάζουν τέλος στον γάμο τους, ενώ τονίζουν πως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. Επιπλέον, απευθύνουν «ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό».

Μία εβδομάδα πριν, η Αθηνά Οικονομάκου είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδά μέσα στο αυτοκίνητό της.

Κλείσιμο
Αν και τότε, δεν ήταν γνωστό ότι το ζευγάρι βάζει τέλος στον γάμο του, το κομμάτι που επέλεξε να ακούσει η ηθοποιός φαίνεται πως είχε νόημα για την ίδια, αφού μιλάει για χωρισμό.

Οι στίχοι αναφέρουν: «Βρεγμένα χαρτιά και λόγια πνιγμένα μέσα στου έρωτα τον μαύρο βυθό, και λέω πως δεν γράφτηκαν για μένα για να μπορέσω να περάσω και αυτό. Που όσα με νοιάζουν σε σένα όλα μοιάζουν και είναι επικίνδυνο να το αρνηθώ, να κάνω ξανά πως δεν σε θέλω ν’ αποφασίσω να ντυθώ και να βγω. Να μην πιστεύω πως πονάει η αγάπη. Τώρα είμαι μέσα στη νύχτα, στη μέση του κόσμου σαν λουλούδι ανθισμένο. Πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι, παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω. Σαν λουλούδι ανθισμένο… Γι’ άλλη αγάπη κομμένο… Αθόρυβα όμως νικάει ο χρόνος και είναι επικίνδυνο να μείνω εδώ. Το σπίτι μου τώρα είναι ο δρόμος για να μπορέσω να περάσω και αυτό».

Δείτε το βίντεο:


Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Κλείδωσε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, έρχεται ελληνοτουρκικός αγώνας - Δείτε βίντεο

Αυτοκίνητο στην Πειραιώς παρέσυρε πέντε άτομα - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Άγριο ξύλο μαμάδων στην Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνια - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης