Οικονόμου σε Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης αυτό που λέει το εννοεί για εξάντληση της κυβερνητικής θητείας

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης αυτό που λέει το εννοεί για εξάντληση της κυβερνητικής θητείας

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς»  τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος 

oikonomou_giannis
Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, μετά την επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για «εκλογές στο τέλος της τετραετίας» τόνισε ότι ο «Μητσοτάκης τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα».

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ.Οικονόμου.

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία» πρόσθεσε.

Ολόκληρη η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου

«Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.


Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς. Και σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί γι΄αυτό σε κάθε τοποθέτησή του επιμένει στην εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας.

Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα. Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα και ότι οι εκλογές δεν είναι «εθνικά υπεύθυνες»

Παρέμβαση σχετικά με την πρόθεση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να εξαντλήσει την τετραετία, πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε για τον πρωθυπουργό ότι «έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει, αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Μέχρι χθες ανακοίνωνε υποψηφίους για τη μάχη του σταυρού & τροφοδοτούσε ΜΜΕ με ημερομηνίες.

Τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα και ότι οι εκλογές δεν είναι «εθνικά υπεύθυνες».

Ποιος τον εμπιστεύεται;

Έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ο κόσμος σε πανικό ζητούσε βοήθεια» - Τι λέει ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Ζαχάρω

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Εύβοια: Ο «βιός και η πολιτεία» του ψαροντουφεκά που συνελήφθη στα Λιχαδονήσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης