Αυγενάκης σε Πάιατ: «Φίλε Τζέφρι, σε ευχαριστούμε πολύ»

Αυγενάκης σε Πάιατ: «Φίλε Τζέφρι, σε ευχαριστούμε πολύ»

Είναι λάτρης της χώρας μας και θα αφήσει σε λίγες ημέρες την πρεσβεία ως «πρεσβευτής» πια της Ελλάδας στις ΗΠΑ, αναφέρε σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού

Αυγενακης-Παιατ
Ευχαριστήριο μήνυμα μέσω της σελίδας του στο Facebook έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στον απερχόμενο από την Ελλάδα Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του ως υφυπουργός Ενέργειας στο State Department.

«Με τον πρέσβη των ΗΠΑ και υποψήφιο Υπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ενέργεια, καλό φίλο, Τζέφρι Πάιατ, εδώ και καιρό μας ένωσε η αγάπη για τα σπορ και κυρίως για το ποδήλατο.

Τα κοινά ενδιαφέροντα μάς βοήθησαν να προωθήσουμε ακόμα πιο παραγωγικά τις διμερείς σχέσεις των χωρών μας στον αθλητισμό και είμαι βαθιά ικανοποιημένος και υποχρεωμένος για την αμέριστη στήριξή του, την παρουσία του στο Ηράκλειο και τα κολακευτικά του λόγια σε ότι αφορά στη διοργάνωση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Αντιλήφθηκε αμέσως ότι η αναβίωση του Αγώνα σε τόσο υψηλό επίπεδο θα βοηθήσει την Ελλάδα όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε επίπεδο κοινωνικής συνείδησης για τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα του ποδηλάτου ως μέσου βιώσιμης κινητικότητας.

Κλείσιμο
Είναι λάτρης της χώρας μας και θα αφήσει σε λίγες ημέρες την πρεσβεία ως «πρεσβευτής» πια της Ελλάδας στις ΗΠΑ. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τόπο μας και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Φίλε Τζέφρι, σε ευχαριστούμε πολύ».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ🇬🇷🇺🇸 Με τον πρέσβη των ΗΠΑ και υποψήφιο Υπουργό Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ενέργεια, καλό φίλο, Τζέφρι...

Posted by Λευτέρης Αυγενάκης on Tuesday, April 26, 2022
 
Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με συμπλοκές ανηλίκων στον Εύοσμο – Βίντεο ντοκουμέντο

Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο» - Το σχέδιο των δραστών

Εξαγορά Twitter από τον Μασκ: Στο 1 δισ. δολάρια η ρήτρα αποζημίωσης αν «ναυαγήσει» το deal
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης