Κωνσταντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι Καμμένοι τελείωσαν, έρχεται το ΠΑΣΟΚ κι ας το είχατε για τελειωμένο

Κωνσταντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι Καμμένοι τελείωσαν, έρχεται το ΠΑΣΟΚ κι ας το είχατε για τελειωμένο

Κατά τη συζήτηση του πορίσματος της επιτροπής για τις δημοσκοπήσεις και τα μέσα ενημέρωσης, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τις συμπεριφορές που επιδεικνύουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

17820617
Σαφές μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ να μην ελπίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει «νέος Καμμένος» και να μην απευθύνει προτάσεις συνεργασίας προς έναν πολιτικό χώρο, που ακόμα και τώρα στελέχη όπως ο Παύλος Πολάκης τον θεωρεί «νεκρό», απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας κατά τη συζήτηση του πορίσματος της επιτροπής για τις δημοσκοπήσεις και τα μέσα ενημέρωσης, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τις συμπεριφορές που επιδεικνύουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κωνσταντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι Καμμένοι τελείωσαν, έρχεται το ΠΑΣΟΚ κι ας το είχατε για τελειωμένο


«Ο κ. Πολάκης, οι απόψεις του οποίου είναι πλειοψηφικές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μας έλεγε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ και τον κ. Ανδρουλάκη, ότι δεν ανασταίνονται οι νεκροί. Σήμερα ο κ. Ραγκούσης όχι μόνο είδε τους νεκρούς να ανασταίνονται, αλλά (μας) ζήτησε, από αυτούς που αναστήθηκαν δηλαδή, να συμμαχήσουμε. Αντί να κατανοήσουν το φαινόμενο της πολιτικής ανάστασης, μας ζητάμε να γίνουμε σωσίβιό τους. Τους λέμε ότι οι Καμμένοι τελείωσαν, η σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έρχεται» ξεκαθάρισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πάει ο φάκελος

Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση»

Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών η Μελίνα Τραυλού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης