Εκλογές ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης

Εκλογές ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ζητήσει εως σήμερα πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον κ. Γιαννούλη να απευθυνθεί στην κυβέρνηση και να πει «Αν έχετε το θάρρος πάτε στην κάλπη»

5336998
Εκλογές ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στη Βουλή μεταφέροντας την αντιπολιτευτική ρητορική του κόμματός του αρκετά πιο μπροστά από το σημείο που την έχει θέσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει ζητήσει εως σήμερα πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον κ. Γιαννούλη να απευθυνθεί στην κυβέρνηση και να πει «Αν έχετε το θάρρος, πάτε στην κάλπη».

Κατά τη συζήτηση της νέας σύμβασης για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδας Ε65 στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να ασκήσει δομική και εφ όλης της ύλης κριτική για το κυβερνητικό έργο. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «εγκληματικό» το σχέδιο για την κατασκευή του Μετρό στον σταθμό Βενιζέλου της Θεσσαλονίκης για να προσθέσει στην συνέχεια πως αυτό το «εγκληματικό σχέδιο «εγκρίθηκαν μεν από το ΣτΕ, όμως το ΣτΕ δεν είπε ότι είναι το μοναδικό σχέδιο που μπορεί να υλοποιηθεί»!

«Η δεύτερη φύση σας είναι αυτή του σκορπιού» είπε απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή για να συνεχίσει «συμπεριφέρεστε σαν τον σκορπιό που δαγκώνει τον ευεργέτη του βάτραχο στον μύθο. Ο ευεργέτης σας είναι ο λαός. Αν πραγματικά θέλετε να κρυφτείτε για το αν ισχύει η εικόνα άσπρο - μαύρο πάτε στην κάλπη και αφήστε την επικοινωνία και τους μονολόγους».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γιαννούλη στην κάλπη θα «φανεί ποια ΝΔ υπάρχει. Η ΝΔ του Καραμανλή που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι; Του Γιώργου Παπανδρέου που επίσης ανέλαβε την ευθύνη από βήματος Βουλής, του Αλέξη Τσίπρα που έκανε το ίδιο ή του δικού σας επικεφαλής που η λέξη συγγνώμη είναι άγνωστη;».

Σε εκείνο το σημείο οι βουλευτές της ΝΔ αναρωτήθηκαν αν όντως ο κ. Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη για τους 100 νεκρούς στο Μάτι με τον κ. Γιαννούλη να τους απαντά «στα πακιστανικά τηλέφωνα ψάξτε για το Μάτι. Έχετε το θράσος να μιλάτε μετά τα πακιστανικά τηλέφωνα και την Φενερμπαχτσέ που έμπαινε στην χώρα την ώρα που ο κόσμος πέθαινε;»

Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Δέλτα: Ποιους «χτυπά» στην Ελλάδα - Οι 12 περιοχές που έχει εμφανιστεί

Το plan B της κυβέρνησης για τη μετάλλαξη Δέλτα - Τέλος στο lockdown, αρχίζει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Πανελλαδικές 2021: Αγωνία τέλος για τους μαθητές - Στις 13:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης