Κόντρα Παπαθανάση – Γιαννούλη για τα fake news

Γιαννούλης: Αχρείο παιδαρέλι ο Νίκος Ρωμανός -  Νίκος Παπαθανάσης: Ζήτησε συγγνώμη. Εσείς πότε θα το κάνετε;

3203814_252863_263260_type13262
«Αχρείο παιδαρέλι» αποκάλεσε τον διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης με αφορμή τις αναρτήσεις του πρώτου για τις συνέπειες του νόμου Παρασκευόπουλου.

«Αυτός ο αχρείος. Το παιδαρέλι που έχετε στο γραφείο τύπου ανακυκλώνει την χυδαιότητα μέσα από μια συγγνώμη. Η συγγνώμη θέλει παλικαριά και ειλικρίνεια αλλιώς είναι υποκρισία» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης υπογράμμισε «το να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα την στιγμή που είναι πρωταθλητής στα fake news πάει πολύ. Ο νέος για τον οποίο μιλήσατε ζήτησε συγγνώμη. Εσείς πότε δείξατε ανάλογο θάρρος και τόλμη; Πότε ζητήσατε συγγνώμη ή ανακαλέσατε ένα από τα χιλιάδες fake news».

Η απάντηση του υπουργού φαίνεται πως ενόχλησε τον κ. Γιαννούλη που είπε: «να σέβεστε τον κοινοβουλευτικό διάλογο. Δεν το λέω επειδή είστε εξωκοινοβουλευτικός. Να είστε πιο προσεκτικός. Εχω εκλεγεί βουλευτής. Λίγη σεμνότητα».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης