Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ζήτησα από τον Λαζαρίδη να ανακαλέσει - Θα κάνεις το ίδιο με τον Πολάκη;

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ζήτησα από τον Λαζαρίδη να ανακαλέσει - Θα κάνεις το ίδιο με τον Πολάκη;

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του, άφησε χυδαία υπονοούμενα για σχέσεις της ΝΔ με ανήλικα προσφυγόπουλα

mitsotakis_lazaridis
Να ζητήσει από τον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει τις χυδαιότητες που έγραψε στο Διαδίκτυο, αφήνοντας υπονοούμενα για σχέση της ΝΔ με ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, κάλεσε ο πρωθυπουργός τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου και το ελληνικό #metoo.

Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα! Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το...

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος ζήτησε από τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ και πρώην στενό του συνεργάτη, Μακάριο Λαζαρίδη, να ανακαλέσει όσα έγραψε στο Twitter, χαρακτηρίζοντας «κίναιδο» και «παιδεραστή» τον Άρη Βελουχιώτη.

Κλείσιμο


Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να καλέσει τον Παύλο Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη από το βήμα της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός είπε, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Αναφερθήκατε σε ένα στέλεχος, συνάδελφο, τον κύριο Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος χρησιμοποίησε σε μια αναφορά του τη λεξη 'κίναιδος', την οποία θεωρώ βαθιά προσβλητική. Του ζήτησα προσωπικά να ανακαλέσει και το έκανε, διότι η κυβέρνηση αυτή τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Η κυβέρνηση αυτή δεν επέλεξε στελέχη για υφυπουργούς, για κορυφαίους οικονομικούς συμβούλους επειδή ανήκουν στην κοινότητα. Αλλά δεν πρέπει να απασχολεί κάποιους γιατί κανείς μέχρι τώρα δεν είχε επιλέξει κάποιον ανοιχτά ομοφυλόφιλο να πάρει κυβερνητική θέση; Γιατί δεν είχε γίνει αυτό; Γιατί έτσι σπάμε τα τείχη της σιωπής. Εγώ ζητησα από τον συνάδελφο να ανακαλέσει και ανακάλεσε. Εσείς θα ζητήσετε από τον κύριο Πολάκη να ανακαλέσει;»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης