Ο Μητσοτάκης συνομίλησε με τον πρόεδρο του Columbia University για την τηλεκπαίδευση

Ο Μητσοτάκης συνομίλησε με τον πρόεδρο του Columbia University για την τηλεκπαίδευση

Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο του αμερικανικού πανεπιστημίου πώς λειτουργεί η εκπαίδευση εν μέσω κορωνοϊού -«Εάν ρωτούσατε πριν ένα χρόνο: Εάν το Ελληνικό κράτος θα μπορούσε να οργανώσει τηλεκπαίδευση, θα σας απαντούσαν ότι "είναι αδύνατον"»

mitsotakis_columbia
Με θερμά λόγια μίλησε για το έργο τηλεκπαίδευσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του Columbia University Lee C.Bollinger.

Κατά τη σημερινή διαδικτυακή συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του Columbia ο πρωθυπουργός είπε ότι κάθε τάξη στην Ελλάδα είναι σε ψηφιακή μορφή, από την ηλικία των 4 μέχρι 18. Για να συμπληρώσει ότι «Όλα τα σχολεία είναι κλειστά. Όλες οι τάξεις πραγματοποιούνται ψηφιακά».

Ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά «Εάν ρωτούσατε πριν ένα χρόνο: Εάν το Ελληνικό κράτος θα μπορούσε να οργανώσει τηλεκπαίδευση, θα σας απαντούσαν ότι "είναι αδύνατον". Εάν ρωτούσατε για τους δασκάλους: Εάν θα μπορούσαν να προσαρμοστούν, ο κόσμος θα σας απαντούσε "όχι, δεν μπορούν να το κάνουν", αλλά το έκαναν.Και αν ρωτούσατε τα παιδιά των 6-7 ετών: Εάν θα μπορούσαν να περάσουν από αυτή διαδικασία, επίσης θα σας έλεγαν ότι "αυτό δεν μπορεί να συμβεί". Λοιπόν, μαντέψτε τι συνέβη! Φυσικά δεν υπάρχει υποκατάστατο για μια κανονική τάξη». 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλη κυκλοφορίας: Έρχεται παράταση στην πληρωμή τους – Όσα πρέπει να ξέρετε

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ένα κοριτσάκι 2,5 ετών από κατανάλωση φαρμάκων

Απίστευτο! Η πιο τρελή λοταρία στη Νότια Αφρική - «Στημένη» η κλήρωση;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης