Γκολφ: Μπασινάς, Φύσσας, Λυμπερόπουλος και άλλοι θρύλοι της Εθνικής έμαθαν το άθλημα… αλλιώς

Γκολφ: Μπασινάς, Φύσσας, Λυμπερόπουλος και άλλοι θρύλοι της Εθνικής έμαθαν το άθλημα… αλλιώς

Παλαίμαχοι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος που έχουν γράψει τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό κάνουν δικό τους το γκολφ – Πειράγματα και ανταγωνισμός στο Porto Carras

carras
Ο ανταγωνισμός και η δίψα για νίκη, δεν φεύγουν ποτέ από τις φλέβες των αθλητών, ακόμα και αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που κρέμασαν τα παπούτσια τους. Παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου «εισέβαλαν» με τον δικό τους τρόπο το τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour που γίνεται στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.

Δείτε βίντεο:

Παλαίμαχοι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος


Φυσικά δεν θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν με μπαστούνια, αλλά με ποδοσφαιρικά παπούτσια και μπάλες στο FootGolf που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Porto Carras Grand Resort.

Κλείσιμο
Την Παρασκευή 17 Μαΐου, θρύλοι του ποδοσφαίρου και πρωταθλητές Ευρώπης όπως οι Άγγελος Μπασινάς, Τάκης Φύσσας, Κώστας Χαλκιάς, Βασίλης Τσιάρτας που κατέκτησαν το Euro 2004 με την εθνική μας ομάδα, καθώς επίσης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος κλήθηκαν να τοποθετήσουν μία μπάλα ποδοσφαίρου σε τρύπες μεγαλύτερες από αυτές του γκολφ με όσο το δυνατόν λιγότερα χτυπήματα.

aegean__5_
aegean-arthrou
aegean__1_
aegean__2_
aegean__3_
aegean__4_
aegean__6_
aegean__7_


Και ο ανταγωνισμός χτύπησε κόκκινο καθώς άπαντες θυμήθηκαν τις αγωνιστικές τους ημέρες με πειράγματα, αλλά και με πίεση στον αντίπαλο.

Οι κανόνες του παιχνιδιού ακολουθούν περισσότερο αυτούς του γκολφ και λιγότερο του ποδοσφαίρου, προσφέροντας ένα απολαυστικό άθλημα γεμάτο διασκέδαση, χαρά, ποδόσφαιρο και γκολφ.

The 2nd day of the tournament had it all! We played golf, footgolf with 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐊 𝐋𝐄𝐆𝐄𝐍𝐃𝐒 𝟐𝟎𝟎𝟒 and we shared unforgettable...

Posted by Porto Carras Golf on Friday, May 17, 2024


Η ομάδα του Τάκη Φύσσα ήταν εκείνη που κατέκτησε την πρώτη θέση μετά από παιχνίδι με τέσσερις τρύπες και φυσικά υπήρξαν τα αντίστοιχα πειράγματα από τους υπόλοιπους που χαρακτήρισαν… ύποπτο το αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπάθησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να «σπάσει» ψυχολογικά τους αντιπάλους του, ενώ ο Άγγελος Μπασινάς και ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν οι πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Χωρισμένη στα δύο η χώρα - Από τη μία αστάθεια και από την άλλη ζέστη και σκόνη, δείτε χάρτες

Ερυθρά Θάλασσα: Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε από τους Χούθι με πύραυλο

Γαστούνη: Πέθανε 66χρονος που είχε εισπνεύσει φυτοφάρμακο – Υπέστη ανεύρυσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης