Μανώλης Χριστοδουλάκης: Ας αποτελέσει η σημερινή ημέρα αφετηρία αγώνα

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Ας αποτελέσει η σημερινή ημέρα αφετηρία αγώνα

«Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να κρατήσουμε όρθιους τους εργαζόμενους και την κοινωνία», αναφέρει στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής

stefani_christoulakis
«Σήμερα, ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς, τιμούμε όλους τους εργαζομένους που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας», τονίζει σε μήνυμά του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
manolis_christsodoulakis

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, σημειώνει ότι «έχουμε μπροστά μας την ανηφόρα της νέας οικονομικής κρίσης» και τονίζει «ας αποτελέσει η σημερινή ημέρα αφετηρία αγώνα. Αγώνα με την ενεργή συμμετοχή μας, για να μη πληρώσουν το μάρμαρο οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι».
stefani_christoulakis

«Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία και τις επιχειρήσεις, να κρατήσουμε όρθιους τους εργαζομένους και την κοινωνία. Να μην επιτρέψουμε να γίνει και πάλι η απειλή της ανεργίας κυρίαρχη, να θέσει σε κίνδυνο την δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή, να απειλήσει ξανά το μέλλον της νέας γενιάς», αναφέρει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Κλείσιμο
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης υπογραμμίζει ότι «είμαστε μαζί, και σήμερα και αύριο. Για να μπορέσουμε όλα αυτά να τα κάνουμε πράξη».


Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδιο στον Εβρο: Τούρκοι πυροβόλησαν από βάρκα

Αφιερωμένη στους γιατρούς η κόκκινη καρδιά από λουλούδια στο Σύνταγμα

Καιρός: Πώς άλλαξε ο κορωνοϊός τις προγνώσεις και τις παρατηρήσεις καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης