Διπλό επεισόδιο στον Έβρο: Δεκάδες σφαίρες έριξαν οι Τούρκοι

Διπλό επεισόδιο στον Έβρο: Δεκάδες σφαίρες έριξαν οι Τούρκοι

Πυροβολισμοί Τούρκων απέναντι από το Τυχερό στον Έβρο στις 10 και στις 12 το βράδυ της Πέμπτης - Περίεργο επεισόδιο στο ποτάμι

evros-pyrovolismos
Συναγερμός σήμανε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 30 Απριλίου στον Έβρο, όταν Έλληνες αστυνομικοί και στρατιωτικοί κατέγραψαν πυροβολισμούς προερχόμενους από βάρκες που βρίσκονταν μέσα στο ποτάμι στις οποίες επέβαιναν Τούρκοι. Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί αν οι Τούρκοι που πυροβολούσαν ήταν στρατιωτικοί, μέλη της στρατοχωροφυλακής ή άντρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Τούρκοι έριξαν από πενήντα σφαίρες σε κάθε ένα από τα δύο επεισόδια. 

Εποχούμενα περίπολα από την ελληνική πλευρά στην περιοχή του Τυχερού στον Έβρο αντελήφθησαν τους πυροβολισμούς και ετέθησαν σε κατάσταση επιφυλακής.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης, το επεισόδιο επαναλήφθηκε. Και τη δεύτερη φορά οι πυροβολισμοί ήρθαν από Τούρκους που επέβαιναν σε βάρκες που έπλεαν στον ποταμό Έβρο, στην περιοχή του Τυχερού.

Πηγές από την ελληνική πλευρά με τις οποίες επικοινώνησε το protothema.gr επιβεβαίωσαν το διπλό επεισόδιο που σημειώθηκε στον Έβρο το βράδυ της Πέμπτης. Εις ό,τι αφορά τη στόχευση των Τούρκων οι συγκεκριμένοι παράγοντες με τους οποίους συνομιλήσαμε ανέφεραν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς σχεδίαζαν οι γείτονες που πυροβολούσαν και πρόσθεσαν ότι μέσα στη νύχτα δεν μπορούσαν να γνωρίζουν προς τα πού πυροβολούσαν οι Τούρκοι ούτε και αν επρόκειτο για πραγματικά πυρά. Η κατάσταση παρακολουθείται με προσοχή, σημείωναν οι ίδιες πηγές.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αποθήκη στο Μεταξουργείο

Τραγωδία στην Τουρκία: 31χρονη σκοτώθηκε ενώ έβγαζε selfie για το τέλος της καραντίνας

Αλφόνσο-Αλέξια-Μάρτα: Το ισπανικό ερωτικό «τρίγωνο» που έγινε... σαπουνόπερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης