Χρήστος Μελάς: Aναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο δύο εκδόσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

xrisos-melas

Στα ελληνικά και τα αγγλικά με όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Έχουν αναρτηθεί  στο amazon.com οι δύο ηλεκτρονικές εκδόσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, που αρχίζουν την Παρασκευή 23 Ιουλίου στο Τόκιο.
Μπορείτε να τις δείτε και να τις κατεβάσετε από τις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

            Η ηλεκτρονική έκδοση  στα αγγλικά 
https://www.amazon.com/dp/B0992YFLKN

            Η ηλεκτρονική έκδοση στα ελληνικά  
https://www.amazon.com/dp/B0992W6LCD

Συγγραφέας των εκδόσεων είναι ο διακεκριμένος συγγραφέας Χρήστος Δ. Μελάς. Είναι η τέταρτη έκδοσή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχαν προηγηθεί άλλες 3 εκδόσεις, για την Αθήνα 2004, το Λονδίνο 2012 και το Ρίο 2016.

Σχετικά με το βιβλίο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την Αρχαιότητα έως το Τόκιο του 2021.

Μετά από μια εκτενή έρευνα και την εμπειρία από τις προηγούμενες εκδόσεις μας (Αθήνα 2004, Λονδίνο 2012 και Ρίο 2016), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα έκδοση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΡΑ & ΤΟΤΕ - Τόκιο 2021.

Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τη μορφή οδηγού, που προσφέρει στον αναγνώστη την ευκαιρία να μάθει, με ευχάριστο και περιεκτικό τρόπο, χρήσιμες πληροφορίες και σημαντικά γεγονότα σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021), τους Σύγχρονους Αγώνες (1896-2016) και τους πρώτους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην αρχαιότητα.

Τι θα βρείτε μέσα στο βιβλίο

Κεφάλαιο 1

Το πρώτο κεφάλαιο περιέχει μια ενημερωτική και διασκεδαστική ενότητα ερωτήσεων & απαντήσεων, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021, όπως τα μετάλλια, τις μασκότ, την Ολυμπιακή φλόγα και άλλα Ολυμπιακά σύμβολα.

​Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα παράξενα και τα ευτράπελα γεγονότα των Σύγχρονων και Αρχαίων Αγώνων, όπως ο άνδρας που αγωνίσθηκε
ως γυναίκα στους γυναικείους Αγώνες το 1932 ή ο αρχαίος ολυμπιακός όρκος που δινόταν στα γεννητικά όργανα αγριόχοιρου, και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Κεφάλαιο 2

Το δεύτερο κεφάλαιο, αναφέρεται κυρίως στους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για κάθε μία από τις Ολυμπιάδες που πραγματοποιήθηκαν, ξεκινώντας από το 1896 στην Αθήνα μέχρι τους Αγώνες του 2016, στο Ρίο.

Kεφάλαιο 3

Το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο περιγράφει τους Αρχαίους Αγώνες που διεξήχθησαν από το 776 π.Χ. έως το 393 μ.Χ., όπου ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να μάθει το ιστορικό της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ελλάδα. Αυτό το κεφάλαιο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως είναι οι κανονισμοί διεξαγωγής της οργάνωσης, τα διάφορα αγωνίσματα της εποχής, οι σημαντικότεροι αρχαίοι Ολυμπιονίκες και, τέλος, οι λόγοι της κατάργησης των Αρχαίων Αγώνων.

Γνωρίστε τον συγγραφέα

Ο Χρήστος Μελάς είναι Έλληνας συγγραφέας με περισσότερα από 35 χρόνια συγγραφικής εμπειρίας, ο οποίος μοιράζεται την ίδια καταγωγή με τον πρώτο δρομέα των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξήχθησαν στην Αρχαία Ολυμπία, το 776 π.Χ.

Το μεγάλο του πάθος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον οδήγησε σε μια εκτενή έρευνα γύρω από το θεσμό, καθιστώντας τον το πιο κατάλληλο άτομο για να σας ταξιδέψει μέσα στην ιστορία τους, ξεκινώντας από την Αρχαία Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι και σήμερα, στους σύγχρονους αγώνες του Τόκιο 2021. Ταξιδέψτε μαζί του και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα