Βίντεο: Οι τούμπες του Νεϊμάρ στο Μουντιάλ έγιναν «άσκηση» για μικρούς ποδοσφαιριστές

Βίντεο: Οι τούμπες του Νεϊμάρ στο Μουντιάλ έγιναν «άσκηση» για μικρούς ποδοσφαιριστές

Οι νεαροί μπαλαδόροι τρέχουν με τη μπάλα και όταν ακούν τη λέξη «Νεϊμάρ» πέφτουν στο χορτάρι και μιμούνται τις αντιδράσεις του επιθετικού της Σελεσάο στο Μουντιάλ της Ρωσίας

neimar-brazil
Οι βουτιές και οι τούμπες του Νεϊμάρ στο Μουντιάλ της Ρωσίας έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση και ποικίλες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με ειδική μέτρηση ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει περάσει 14 λεπτά στο χορτάρι στα γήπεδα της Ρωσίας μετά από φάουλ που έχει δεχθεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο επιθετικός της Σελεσάιο έχει δεχθεί τα περισσότερα φάουλ από οποιονδήποτε άλλο παίχτη στο φετινό Μουντιάλ αλλά οι αντιδράσεις του ορισμένες φορές κρίνονται έως και υπερβολικές.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής που έχει ως κορυφή του παγόβουν το Νεϊμάρ είναι τις τελευταίες ώρες να κυριαρχίσε στην ποδοσφαιρική αργκό η λέξη «Shithousery» που σε μια ελεύθερη απόδοση μπορεί να μεταφραστεί σε «αναμπουμπούλα» κι είναι ο συνδυασμός θεατρινίστικων πράξεων και έντονων διαμαρτυριών.

Οι αντιδράσεις του Νεϊμάρ έφτασαν μέχρι τις σχολές ποδοσφαίρου με προπονητές - για να τρολάρουν τον Βραζιλιάνο σταρ - να έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους την άσκηση που φέρει το όνομά του.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν η άσκηση προβλέπει οι νεαροί ποδοσφαιριστές που τρέχουν με τη μπάλα στα πόδια ή ανταλλάσσουν πάσες όταν ακούν την εντολή «Νεϊμάρ» να πέφτουν στο χορτάρι και να κάνουν τούμπες «σφαδάζοντας».

Τα βίντεο είναι απολαυστικά:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε επίσης