Μουντιάλ 2018: Ο Μαραντόνα το τερμάτισε κόντρα στη Νιγηρία: Κατέρρευσε αφού έδειξε τα... δάχτυλα του Θεού

Μουντιάλ 2018: Ο Μαραντόνα το τερμάτισε κόντρα στη Νιγηρία: Κατέρρευσε αφού έδειξε τα... δάχτυλα του Θεού

«Κινδυνεύει να καταντήσει γελοίος» το καυστικό σχόλιο του Γκάρι Λϊνεκερ

maradona_argedina
Η πρόκριση θρίλερ της Αργεντινής στου 16 του Μουντιάλ της Ρωσίας μετά το γκολ της νίκης από τον Ρόχο στο 87ο λεπτό κόντρα στη Νιγηρία δεν προσφερόταν για καρδιακούς.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος αφού ξέσπασε πανηγυρίζοντας με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο στη συνέχεια κατέρρευσε και μάλιστα χρειάστηκε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Μαραντόνα αφού φώναξε με όσο δύναμη είχε για το γκολ της πρόκρισης στη συνέχεια ύψωσε τα μεσαία δάχτυλα των χεριών του, κοιτώντας προς το γήπεδο. Τα «δάχτυλά του θεού», για το γκολ που έσωσε την παρτίδα για την Αργεντινή και κράτησε έναν λαό, που ζει για το ποδόσφαιρο, ζωντανό στην ελπίδα.

Epic Maradona showing middle finger after goal  ARN vs. NGA 26/06/2018


Λίγα λεπτά αργότερα όμως και αφού ο Τούρκος διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη ο Ντιέγκο δεν άντεξε. Χρειάστηκε η βοήθεια αρκετών για να μην πέσει ενώ έφευγε από τις εξέδρες. Στη συνέχεια ο Μαραντόνα κάθησε σε μια καρέκλα στο εστιατόριο του γηπέδου και στη συνέχεια τον είδαν γιατροί.

diego1
Κλείσιμο



Οι χειρονομίες του Μαραντόνα, πάντως, δεν έμειναν ασχολίαστες με πιο καυστικό τον Γκάρι Λίνεκερ, που ως Βρετανός έχει... χρωστούμενα για τον Ντιεγκίτιο. «Φοβάμαι πως ο Μαραντόνα κινδυνεύει να γίνει γελοίος» σχολίασε ο παλαίμαχος επιθετικός των Λιονταριών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε επίσης