Επική ατάκα του προπονητή της Ισλανδίας για την αμνησία του Σίγκουρντσον

Επική ατάκα του προπονητή της Ισλανδίας για την αμνησία του Σίγκουρντσον

Ο Χέιμειν Χάλγκριμσον απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει τρομερή αίσθηση του χιούμορ όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του αμυντικού της ομάδας του

Sigurdason
Ο Ράγκναρ Σίγκουρντσον στο πρόσφατο ματς με την Νιγηρία είχε την ατυχία στο πρώτο γκολ των Αφρικανών, όταν στην προσπάθεια του να αποσοβήσει το γκολ χτύπησε στο γόνατο του σκόρερ Αχμέντ Μούσα.

Ο Σίγκουρντσον αφού δέχθηκε τις περιποιήσεις του ιατρικού τιμ επέστρεψε, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά αποχώρησε αδυνατώντας να συνεχίσει με τους Ισλανδούς να τονίζουν μετά το ματς ότι ήταν σε.. σύγχυση.

Ο έμπειρος αμυντικός είχε υποστεί διάσειση και παρόλο που την άλλη ημέρα αισθανόταν πολύ καλά, δεν θυμόταν τίποτα απολύτως με τον προπονητή του να αποκαλύπτει το μυθικό διάλογο που είχε μαζί του...

«Η κατάσταση του Ράγκναρ είναι εξαιρετική. Κοιμήθηκε καλά και ξύπνησε με ένα τεράστιο χαμόγελο. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα» είπε ο Χάλγκριμσον και συνέχισε: «Δεν θυμάται τίποτα απολύτως, δεν ήξερε τι έλεγε κι έτσι εγώ αναγκάστηκα να του πω 'Μην ανησυχείς, σε λένε Πελέ και θα βάλεις τρία γκολ στο επόμενο παιχνίδι με την Κροατία!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε επίσης