7 τρόποι για να αποφύγετε τα “ενοχλητικά” μηνύματα στην καραντίνα

7 τρόποι για να αποφύγετε τα “ενοχλητικά” μηνύματα στην καραντίνα

Δεν είναι απλά καλές δικαιολογίες, είναι η νέα σας πραγματικότητα.

2020_04_06_16_20_47_charlize-900x676
ν ήταν δύσκολο για σένα να θέσεις τα όριά σου στην πραγματική ζωή αναφορικά με την διαθεσιμότητά σου στην επικοινωνία, αυτή η καραντίνα μάλλον θα μοιάζει βασανιστήριο. Δεν έχεις καμία δικαιολογία του στιλ “έχω μία υποχρέωση” για να αποφύγεις να αποφύγεις κάποιον. Όλοι ξέρουν ότι είσαι στο σπίτι σου και έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ ανά πάση στιγμή -εκτός από τις ώρες που προφανώς κοιμάσαι.

Τώρα που δεν έχεις, λοιπόν, καλές “δικαιολογίες” είναι ευκαιρία να εκπαιδεύσεις τη δεξιότητα του να λες την αλήθεια για να βάλεις τα προσωπικά σου όρια. “Θέτοντας ψηφιακά όρια, ενεργοποιείς το επίπεδο φροντίδας του εαυτού σου και δεν καθιερώνεις κακές συνήθειες που αργότερα θα είναι δύσκολο να σπάσεις” υποστηρίζει η Δρ Carla Marie Manly, κλινική ψυχολόγος και συγγραφέας του Joy from Fear.

 
Οπότε την επόμενη φορά που σε πάρει κάποιος για να κάνετε FaceTime και να πείτε τα νέα σας ενώ εσύ προτιμάς να αράξεις βλέποντας βίντεο στο TikTok να θυμάσαι τους 7 παρακάτω τρόπους απάντησης. Δεν περιλαμβάνεται η δικαιολογία του Joey με το ρακούν.

Δείτε τους 7 τρόπους στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης