Tόνια Σωτηροπούλου: Το γιλέκο που επέλεξε για έξοδό της και η κοινή φωτογραφία με τη Χριστίνα Μπόμπα

Tόνια Σωτηροπούλου: Το γιλέκο που επέλεξε για έξοδό της και η κοινή φωτογραφία με τη Χριστίνα Μπόμπα

Η κομψή εμφάνιση.

toniamain
Το παρών στη φιλανθρωπική δημοπρασία, που διοργάνωσε η Creaid, το βράδυ της Δευτέρας, 15 Απριλίου, στο Πάρκο Ελευθερίας έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

 
Η ηθοποιός επέλεξε ένα casual σύνολο, το οποίο συνέθεταν ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή, τα αγαπημένα της λευκά sneakers και το κομμάτι – κλειδί της ανοιξιάτικης σεζόν, το γιλέκο, σε κρεμ απόχρωση. Αν και το γιλέκο, μέχρι πρόσφατα, προοριζόταν κυρίως για συγκεκριμένες περιστάσεις και ενστικτωδώς συνδέθηκε με επίσημο ντύσιμο, σήμερα φαίνεται να έχει γίνει ένα ρούχο πασπαρτού που προορίζεται να παραβεί τους κανόνες της ένδυσης που ασπαζόταν μέχρι σήμερα, για μια καινοτόμο και σύγχρονη οπτική. Ιδανικό για καθημερινά look στο γραφείο αλλά και για μια βραδινή έξοδο, ταιριάζει εξίσου σε εμφανίσεις με την πιο διαφορετική αισθητική: ρομαντική, εξοχική ή κομψή χωρίς να ξεχνάμε τις πιο χαλαρές και ανεπίσημες περιστάσεις στις οποίες μπορεί να φορεθεί.
 
Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διακριτικά κοσμήματα και μικρό, κίτρινο τσαντάκι ώμου, ενώ φωτογραφήθηκε και με την πρόεδρο του οργανισμού Creaid, Μαρίνα Βερνίκου, αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης