H νέα συλλογή H&M Studio είναι εδώ και είναι συναρπαστική

H νέα συλλογή H&M Studio είναι εδώ και είναι συναρπαστική

Ποτέ δεν ήταν τόσο "της μόδας" το να ξεχωρίζεις για το προσωπικό σου στυλ και η νέα συλλογή Studio της H&M φροντίζει για αυτό.

200923092542_MC_HM-1024x1024
Συνδυάζοντας λαμπερά και τολμηρά κομμάτια, η συλλογή Studio AW20 της H&M μας δίνει τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούμε και να εκφραστούμε μέσα από το ντύσιμό μας. Mε disco, punk και rock ‘n roll αναφορές, η κολεξιόν “Εκλεπτυσμένη επαναστάτρια” είναι ο τέλειος συνδυασμός θηλυκών και ανδρόγυνων ρούχων. Η έμπνευση για τη συλλογή προήλθε από την gender neutral αισθητική του David Bowie, η οποία αντικατοπτρίζεται σε ορισμένα βασικά κομμάτια της συλλογής και από την θαρραλέα συγγραφέα του 19ου αιώνα Violet Paget, με το εξωστρεφές στυλ.

Τα must-haves της σεζόν περιλαμβάνουν ένα μεσάτο κοστούμι με flare παντελόνι σε φωτεινό μπλε, ένα γκρι παλτό από ανακυκλωμένο μαλλί και μπλούζες με βολάν από ανακυκλωμένο πολυεστέρα όπως και προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ που δίνουν ένα λαμπερό φινίρισμα όλες τις εμφανίσεις. Διαχρονικά κομμάτια που θα κρατήσεις για χρόνια στη ντουλάπα σου αλλά με ένα φρέσκο twist.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης