Όλοι εναντίον Λιάγκα, η Μαγγίρα σε άβολη θέση και οι τηλεοπτικοί «καταπέλτες» στο φουλ

Όλοι εναντίον Λιάγκα, η Μαγγίρα σε άβολη θέση και οι τηλεοπτικοί «καταπέλτες» στο φουλ

Κόλαση το «Fame Story», όπως έλεγε μία ψυχή

mpeti-maggira-stili-gram
Τώρα, αλήθεια, παρακολουθώντας τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, υπάρχει κάποιος που δυσκολεύεται να κατανοήσει τα νούμερα τηλεθέασης; Εγώ καθόλου. Και το λέω έχοντας δει αμέτρητες ώρες το τελευταίο διάστημα. Ούτε τα πρόσωπα είναι το πρόβλημα, ούτε οι πανελίστες, που συνιστούν τα εξιλαστήρια θύματα, ούτε τα φώτα και τα σκηνικά. Είναι οι σκαλέτες σε πολλές περιπτώσεις αλλά και η νοοτροπία της τηλεοπτικής αντίδρασης έτσι όπως αυτή έχει γαλουχηθεί εσχάτως. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο κύριος Βελόπουλος να παρουσιάζεται καθημερινά στο «Πρωινό» και εκπρόσωποι εκκλησιαστικών sites να τοποθετούνται για τα πάντα.

Για να μην πω για τις εμμονές. Θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την επόμενη Eurovision και στις εκπομπές θα απαντάνε ακόμη στον Αλευρά και στον Καλούτα. Μνήσθητί μου, Κύριε. Ευτυχώς πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο στα μπουζούκια και άλλαξε το τροπάριο.
Και όχι τίποτε άλλο, αλλά όλο αυτό βαφτίζεται ψυχαγωγία. Φαντάσου και να μην ήταν δηλαδή!

Αβολη η θέση της Μπέττυς Μαγγίρα, καθώς σε όλες πια τις εκπομπές αλλά και στα ρεπορτάζ εμφανίζονται μνηστήρες για την ζώνη όπου παρουσιάζει την εκπομπή της. Είναι από αυτά τα πολύ ωραία που ζούμε στην τηλεόραση και μας φτιάχνουν την ψυχολογία, αγαπημένοι μου. Τρομάρα μας.

Κλείσιμο
mpetty-maggira
Πόσο απολαυστικά υπέροχος είναι ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Σολάρει σε όλη την διάρκεια του «My man can», έχει ατάκα, φοβερό χιούμορ, καλή χημεία με τους παίκτες. Δεν ποζάρει στην κάμερα, δεν κοιτάζει μόνιτορ, δεν θυμίζει κλασικό Ελληνα παρουσιαστή. Είναι ξεκαρδιστικός, είναι η καλύτερη επιλογή μαζί με τον Θάνο Κιούση για τα τηλεπαιχνίδια φέτος. Μαθαίνω ότι ο τελευταίος δέχτηκε την πρόταση για την συνέχεια της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και όχι την δελεαστική πρόταση για μεταγραφή στον Alpha. Είναι εν μέρει πολύ λογικό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε κομβικό σημείο, να αδράξει ευκαιρίες και να βγει μπροστά. Και σε μία τηλεόραση, η οποία αναζητά πρόσωπα από τα μπουζούκια, από τα θέατρα, από οπουδήποτε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπουν μπροστά τους ένα ταλέντο ώριμο και με πολλή εμπειρία. Άλλο πάλι και τούτο.

Εχω αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι σε κάθε τηλεοπτική σκαλέτα υπάρχει μία ενότητα: να στολίσουμε τον Λιάγκα. Και στην σκαλέτα του Λιάγκα μία αντίστοιχη: να απαντήσω σε όσους με στολίζουν. Μέχρι πού θα πάει ο φαύλος κύκλος; Μέχρι τις 5 Ιουλίου σίγουρα.
λιαγκας_2

Εκτός από τους «καταπέλτες» στην ελληνική τηλεόραση, τι μάστιγα κι αυτή υπάρχουν και αυτοί που έπαψαν να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό, το καλοδουλεμένο από την προχειρότητα και την υψηλή αισθητική από το «τι είχαμε, τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε». Δεν μπορώ αλλιώς να κατανοήσω πως υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν το «Tv Queen» σαν να επρόκειτο για το «Actor’s Studio» και να πιστεύουν ότι είναι γεμάτο ταλεντάρες! Ένα ριάλιτι είναι, στις προδιαγραφές που το φανταζόμαστε πριν καν αρχίσει, και το οποίο αν χαλαρώσουν όλοι και πάψουν να το αντιμετωπίζουν ως εξομολογητήριο και Ακαδημία των Τεχνών μπορεί να βγάλει και γέλιο, να γίνει πιο ζωηρό κι ενδιαφέρον και να αναδείξει και πρόσωπα. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!

Κουίζ: Ποιο κανάλι έχει προτείνει την ίδια ζώνη σε τρεις παρουσιάστριες;


Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης