Kendall Jenner: Η εμφάνιση που δίχασε τα περιοδικά

Kendall Jenner: Η εμφάνιση που δίχασε τα περιοδικά

H Αμερικανίδα καλλονή Kendall Jenner εφανίστηκε αυτές τις μέρες στα Tony Awards 2015 φορώντας ένα μίνι φόρεμα Calvin Klein με ανοιχτή πλάτη και μακριά μανίκια, το οποίο δίχασε τους ανθρώπους της μόδας

Kendall Jenner: Η εμφάνιση που δίχασε τα περιοδικά
Εχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο καλοντυμένες νεαρές κυρίες, της οποίας οι εμφανίσεις λαμβάνουν τα καλύτερα σχόλια από τα περιοδικά μόδας και τα fashion blogs. Ομως ακόμα και οι πιο καλοντυμένες μπορούν να φορέσουν κάποια στιγμή κάτι αμφιλεγόμενο. Ο λόγος για την Αμερικανίδα καλλονή Kendall Jenner, η οποία εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στα Tony Awards 2015 φορώντας ένα μίνι φόρεμα Calvin Klein με ανοιχτή πλάτη και μακριά μανίκια, το οποίο δίχασε τους ανθρώπους της μόδας.

Κλείσιμο


Το αποτέλεσμα ήταν οι μισοί να θεωρούν την Kendall ως μια από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς και οι άλλοι μισοί μια από τις πιο κακοντυμένες. Οσοι κατηγόρησαν τη συγκεκριμένη εμφάνιση έκαναν λόγο για το ύφασμα του φορέματος. Ο οίκος Calvin Klein φυσικά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει από κοντά το ύφασμα μιλώντας για την πολύ καλή ποιότητά του και λέγοντας ότι είναι φτιαγμένο στο χέρι με πούλιες ειδικά για αυτή την εμφάνιση της νεαρής.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης