Nina Agdal: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

Nina Agdal: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

Η συνολική περιουσία της Agdal φτάνει τα 245 εκατ. δολάρια, ποσό που μεγαλώνει συνεχώς χάρη στην καλή διαχείριση της 22χρονης, οποία επενδύει τα λεφτά που βγάζει σε διάφορα καλλυντικά, εστιατόρια στην πατρίδα της αλλά και σε μία ποδοσφαιρική ομάδα (Copenhagen Angels)

Nina Agdal: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Νέα Υόρκη
Οταν δεν περπατάει στα διάφορα catwalks παρακολουθεί τις άλλες συναδέλφους της στα fashion shows. Τις περισσότερες όμως φορές καταφέρνει να κλέβει από τις άλλες γυναίκες την προσοχή και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ο λόγος για τον άγγελο της Victoria's Secret Nina Agdal, η οποία εμφανίστηκε στις πρώτες θέσεις των fashion shows στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο Lincoln Center και αμέσως έγινε είδηση με τη σούπερ σέξι εμφάνισή της. Η 22χρονη από τη Δανία είναι από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με απολαβές που συνεχώς ανεβαίνουν.

Κλείσιμο


Η συνολική περιουσία της Agdal φτάνει τα 245 εκατ. δολάρια, ποσό που μεγαλώνει συνεχώς χάρη στην καλή διαχείριση της 22χρονης, η οποία επενδύει τα λεφτά που βγάζει σε διάφορα καλλυντικά, εστιατόρια στην πατρίδα της αλλά και σε μία ποδοσφαιρική ομάδα (Copenhagen Angels). Παράλληλα έχει λανσάρει μία βότκα με το όνομά της.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης