«Άφωνος» ο κόσμος της μόδας με το εξώφυλλο της Kate Upton

«Άφωνος» ο κόσμος της μόδας με το εξώφυλλο της Kate Upton

Ο κόσμος της υψηλής ραπτικής ήταν μέχρι τώρα κλειστός στην Kate Upton. Το ζουμερό κορίτσι έκανε φωτογραφήσεις σε περιοδικά όπως το Sports Illustrated, και έτσι έγινε γνωστή...

Αναβολή βουλευτικών εκλογών στο Αφγανιστάν
«Άφωνος» ο κόσμος της μόδας με το εξώφυλλο της Kate Upton
Ο κόσμος της υψηλής ραπτικής ήταν μέχρι τώρα κλειστός στην Kate Upton. Το ζουμερό κορίτσι έκανε φωτογραφήσεις σε περιοδικά όπως το Sports Illustrated, και έτσι έγινε γνωστή. Αν και υπέγραψε με το πρακτορείο Elite στην Νέα Υόρκη και μετά με το IMG Models, το μόντελινγκ της έδωσε λίγα πράγματα «υψηλών προδιαγραφών» εκτός ίσως από την καμπάνια της Guess.
 
Η αλήθεια είναι ότι όσο σέξι και όμορφη να την βρίσκουμε οι περισσότεροι, οι καμπύλες της δεν την βοήθησαν ποτέ να πάρει την πρώτη θέση στην πασαρέλα περπατώντας για οίκους όπως οι Louis Vuitton, Chanel, Valentino κ.α.
 
Κλείσιμο
Το χτεσινό εξώφυλλο όμως του CR Fashion Book, του νέου περιοδικού της σιδηράς κυρίας της μόδας Carine Roitfeld, είναι το εισιτήριο της για να ανοίξουν όλες οι πόρτες των μεγάλων οίκων μόδας.
 
Η πανέξυπνη κίνηση της Carine, να χρησιμοποιήσει την σέξι Kate σαν εξώφυλλο και όχι κάποιο γνωστό αλλά ξερακιανό μοντέλο δείχνει την ιδιοφυία της και την τάση της να ταράζει τα νερά, τααυτόχρονα βοηθώντας μια καριέρα να εκτοξευθεί.
 
Στο πάρτι που έγινε χτες στην Νέα Υόρκη παρευρέθησαν όλοι οι “cool” ανθρωποι της μόδας όπως ο δικός μας Σταύρος Νιάρχος και οι Margheritta Missoni, Karlie Kloss, Karen Elson, οι οικογένεια Clarins, η Alessandra Ambrosio και άλλοι πολλοί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης