Mega Sports Weekend: Ο Γιώργος Μασούρας στο στούντιο για την επική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ

Mega Sports Weekend: Ο Γιώργος Μασούρας στο στούντιο για την επική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ

Την Κυριακή, ο Κριστιάν Καρεμπέ κάνει μία ανατρεπτική αθλητική εμφάνιση

MEGA_SPORTS_WEEKEND__photo__
Πλούσια αθλητική δράση, ρεπορτάζ, σχολιασμός και ξεχωριστοί καλεσμένοι: Σάββατο και Κυριακή στις 12:00 η αθλητική ομάδα του MEGA προτείνει το καλύτερο Sports Weekend.  
Αύριο, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην επική νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στη σπουδαία Άρσεναλ. Ο Παναγιώτης Περπερίδης και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου θα φιλοξενήσουν στο στούντιο τον Γιώργο Μασούρα. Ο άσος των ερυθρολεύκων θα μιλήσει για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού και την ηρωική πρόκριση στους «16» του Europa League.
Την ατμόσφαιρα γιορτής που έζησε η ομάδα την Πέμπτη το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μέσα από video, πλάνα και εικόνες από τις εξέδρες και τα αποδυτήρια. Ειδικό αφιέρωμα και για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο. Το Sports Weekend εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις των δύο θρύλων της Άρσεναλ, του εμβληματικού συνεργάτη του Αρσέν Βενγκέρ, Πάτ Ράις και του ιστορικού αρχηγού των "κανονιέρηδων" Ντέιβιντ Ο' Λίρι.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου το MEGA Sports Weekend με τον Αντώνη Κατσαρό και τη Ζωή Δημητράκου παίρνει την σκυτάλη για την παρουσίαση της πιο ολοκληρωμένης αθλητικής ατζέντας της εβδομάδας. Σε μια ανατρεπτική αθλητική εμφάνιση ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ συναντά την Ζωή Δημητράκου εκτός γηπέδου και μια αναπάντεχη…κόντρα μεταξύ τους, ξεκινά.
 
MEGA SPORTS WEEKEND
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00
Παρουσίαση : Παναγιώτης Περπερίδης, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνης Κατσαρός, Ζωή Δημητράκου
Αρχισυνταξία : Δήμος Μπουλούκος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης