Τηλεοπτικά παρασκήνια: Οι Ράδιο Αρβύλα έφυγαν, οι «Σατανάδες» έρχονται

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Οι Ράδιο Αρβύλα έφυγαν, οι «Σατανάδες» έρχονται

Off stage: Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

master-chef12
****Είχε αρχίσει να γίνεται κάπως περίεργο το θέμα των συνεχών αναβολών. Κι όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κάτι απλό. Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στη σχέση του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ και γι αυτό ήρθε η οριστική ρήξη. Με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της, η ομάδα των συνεργατών της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” έκανε γνωστό το “διαζύγιο” το οποίο μόνο συναινετικό δεν το λες. Σε λίγες μέρες όλες οι λεπτομέρειες της μεγάλης κόντρας θα αποκαλυφθούν.

****Οπως αναμενόταν η τηλεθέαση του “My style rocks” “κάθισε” στο 15% στο δυναμικό κοινό, όπως αναμενόταν άλλωστε εξ αρχής. Το “Still Standing” αλλά και το “Deal” κατάφεραν να ανακάμψουν και να προηγηθούν στην κατάταξη. Δυστυχώς οι παίκτριες φέτος δεν είναι και τόσο ενδιαφέρουσες, σε αντίθεση με την κριτική επιτροπή η οποία είναι από τις καλύτερες.

****Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Master Chef” και η επιστροφή των “Σατανάδων” έχει προκαλέσει άγχος στα αντίπαλα στρατόπεδα που βλέπουν ότι το prime time δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση πλέον. Εντωμεταξύ οι αιτήσεις συμμετοχής για το ριάλιτι μαγειρικής ξεπέρασαν τις 7 χιλιάδες.

ΚΟΥΙΖ: Ποια παρουσιάστρια της οποίας το όνομα ακούστηκε και για το “Big Brother” επιθυμεί διακαώς συνεργασία με την ΕΡΤ;

**** Η Μυρτώ Κοντοβά (“Υπέροχα πλάσματα”) γράφει νέο σενάριο. Δεν το αποφάσισε μόνη της. Της το ζήτησε ο Πέτρος Μπούτος και η ομάδα μυθοπλασίας του Mega, το οποίο μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα.

**** Τσίμπησαν σε νούμερα τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα ετοιμάζεται νέα ενημερωτική εκπομπή η οποία θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και θα προβάλλεται καθημερινά από τις 13.00 ως τις 15.00. Θα παρουσιάζουν οι Κώστας Λασκαράτος, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστας Παπαχλιμίτζος.

****Ποιο ήταν το πρώτο σχόλιο των στελεχών του ΣΚΑΪ από τις οντισιόν του «Big Brother»; «Τρία ‘Big Brother’ στήνουμε για πλάκα με όσους είδαμε». Καταλάβατε τι θα δούμε...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης