Nammos: Από την Μύκονο στο Ντουμπάι

Nammos: Από την Μύκονο στο Ντουμπάι

Την Πρωτοχρονιά ανοίγει τις glam πόρτες του το νέο δημιούργημα των Ζαννή Φρατζέσκου και Σάμι Ιμπραήμ κάτω από την σκέπη του Four Seasons

namos
Με ένα πάρτι γνωριμίας και καλεσμένους από τα media και την ελίτ του Ντουμπάι, το Nammos υποδέχθηκε για πρώτη φορά κόσμο, πριν από λίγα 24ωρα στην παραλία της Τζουμέιρα, μέσα στο Four Seasons Resort.

Με live μουσική και dj οι προσκεκλημένοι του Ζαννή Φρατζέσκου και του Σάμι Ιμπραήμ εντρύφησαν στην glam υπερβολή με την οποία ήταν πάντα συνυφασμένο το πιο διάσημο sea side restaurant της Μυκόνου.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό location από αυτό του νησιού των ανέμων, χωρίς τον φιδίσιο δρόμο με την τρομερή θέα στον κόλπο της Ψαρρούς, οι τυχεροί καλεσμένοι οδηγήθηκαν με ηλεκτρικά αυτοκινητάκια στην είσοδο του νέου εστιατορίου.
n1
n2
n3

Εκεί όπου πριν μπεις δεσπόζουν στα δεξιά δύο τεράστιες βιτρίνες, στην πρώτη εκ των οποίων αναπαύονται στις κατάλληλες θερμοκρασίες τα εκλεκτά κρασιά από την Γαλλία και την Ιταλία μαζί με τις Crystal, Moet, Veuve Cliquot και Dom Perιngnom σαμπάνιες.

Ακριβώς απέναντι, στην δεύτερη είναι αποθηκευμένα σε κοινή θέα, τα κρέατα ιδιαίτερης κοπής που θα μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες του Nammos Dubai, από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Τότε που θα ξεκινήσει η φετινή σεζόν του νέου φιλόδοξου project που επιθυμεί να μεταφέρει τα vibes της Μυκόνου στο Εμιράτο του Ντουμπάι, ποντάροντας στο μενού του και στα περίφημα αυτοσχέδια πάρτι που στήνονται τα μεσημέρια.

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος θα είναι αυτός που θα παίξει μουσική την πρώτη μέρα του νέου έτους στο πάρτι των εγκαινίων, στο οποίο είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν και κάποιοι Έλληνες.

Κλείσιμο
Το γενικό πρόσταγμα της προετοιμασίας είχε πάρει πάνω του εδώ και μήνες ο Σάμι Ιμπραήμ, ο οποίος από τον περασμένο χειμώνα έχει μετακομίσει οικογενειακώς στο Εμιράτο.
Εκεί όπου μαζί με τον Ζαννή Φρατζέσκο αποφάσισαν να στήσουν το τρίτο κατά σειρά Nammos μετά από αυτά της Μυκόνου και της Κουρσεβέλ, από το οποίο τελικώς αποχώρησαν φέτος.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν κάποια από τα signature πιάτα του Nammos, αφρώδη οίνο, ροζέ, λευκό και κόκκινο κρασί, αλλά και κοκτέιλ στο μπαρ υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

Οι ρυθμοί ανέβηκαν πιο πολύ όταν άρχισε να παίζει ο dj, ενώ τα stories στο Instagram άρχισαν να ανεβαίνουν με ρυθμό πολυβόλου μετά από κάποιες ώρες.

Δείγμα κι αυτό της δυναμικής που έχει το συγκεκριμένο brand, που ξεκίνησε πριν από δεκαέξι χρόνια να γράφει μια δική του εντελώς ξεχωριστή ιστορία στο νησί των ανέμων.

Μια ιστορία με πολλά επεισόδια, μυθικούς λογαριασμούς, διάσημους jet setters και σταρ να απολαμβάνουν την παραλία και το εστιατόριο και prive πάρτι που συζητιόντουσαν για μέρες.
n4
n5
Δείτε βίντεο: Nammos: Από την Μύκονο στο Ντουμπάι
Nammos: Από την Μύκονο στο Ντουμπάι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης