H Marie Kondo πρόδωσε τους φαν της!

H Marie Kondo πρόδωσε τους φαν της!

Τα πάντα για το χρήμα!

kondo
Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει ξανά το όνομα της Marie Kondo, είναι μια διάσημη Γιαπωνέζα που θεωρείται “γκουρού” της τάξης και της καθαριότητας.

Η Kondo ξεκίνησε με ένα απλό κανάλι στο YouTube, αργότερα κυκλοφόρησε το δικό της βιβλίο και μετά το Netflix της ετοίμασε τη δική της σειρά με τίτλο «Tidying Up With Marie Kondo» στην οποία η “γκουρού” προσέφερε απλόχερα όλες τις γνώσεις της για ένα πιο οργανωμένο και καθαρό σπίτι. Ένα από τα βασικά σημεία που επισημαίνει η Marie Kondo είναι πως δεν πρέπει να γεμίζουμε περιττά πράγματα, αλλά αντίθετα πρέπει να κάνουμε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και να ξεφορτωνόμαστε ό,τι δεν χρησιμοποιούμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, από την ημέρα που κυκλοφόρησε η σειρά της στο Netflix, τα καταστήματα που συγκεντρώνουν και μεταπωλούν μεταχειρισμένα είδη, να μην προλαβαίνουν να δέχονται πράγματα!

Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι εδώ και αφού πολύς κόσμος ξεφορτώθηκε ό,τι είχε και δεν είχε, έφτασαν τα νέα ότι η Marie Kondo άνοιξε πριν λίγες ημέρες το πρώτο της ηλεκτρονικό κατάστημα. Και κάπου εδώ ξεκίνησε η μεγάλη “προδοσία” και οι υποστηρικτές της άλλοτε γκουρού έχουν γίνει πυρ και μανία αφού το κατάστημα είναι γεμάτο με… άχρηστα αντικείμενα και μάλιστα σε πολύ υψηλές τιμές. Τα αντικείμενα που πουλάει θα σας κάνουν να εκπλαγείτε! Η συνέχεια εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης