GNTM 2: Μέρι Πόπινς... η Χαρά - Στόχος η Μαρία, εκτός η Εμμανουέλα

GNTM 2: Μέρι Πόπινς... η Χαρά - Στόχος η Μαρία, εκτός η Εμμανουέλα

Δείτε την καλύτερη φωτογραφία - Διπλό έπαθλο για τη Χαρά, η οποία θα πάρει... αγκαζέ την Κέισι και θα ανοιχτούν στο πέλαγος με ένα υπερσύγχρονο ιστιοφόρο και... μία έκπληξη ακόμα

charoula
Εννιά... εκλεκτές έμειναν στο GNTM 2 μετά και τη δοκιμασία της Τρίτης, κατά την οποία οι κοπέλες κλήθηκαν να κάνουν φωτογράφιση ως... Μέρι Πόπινς, που κάνει... τραμπολίνο!

Η ατάκα ενός εκ των κριτών, ότι «εμείς δεν βγάζουμε μοντέλα, αλλά... νίντζα», μάλλον καλύπτει τη ζωηρή φαντασία των εμπνευστών -τουλάχιστον- του χθεσινού concept, το οποίο, πάντως, έδωσε εξαιρετικά εντυπωσιακές φωτογραφίες. Καλύτερη όλων, όπως εκτίμησε η κριτική επιτροπή, ήταν εκείνη της Χαράς, η οποία κυριολεκτικά πέταξε με... εναέριο σπαγκάτο, κερδίζοντας τόσο τη δοκιμασία, όσο και το επιπλέον έπαθλο της ημέρας, ένα απολαυστικό ταξίδι με ιστιοφόρο, μαζί με την Κέισι, την οποία επέλεξε για παρεούλα.

Οι... χαρές όμως δεν είναι το μοναδικό συναίσθημα που επικρατεί στο GNTM 2, ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει η ώρα της τελικής πεντάδας. Η Άννα, που είχε το πλεονέκτημα από την πρωτιά της προηγούμενης φωτογράφισης, στόχευσε τη Μαρία, με σκοπό -τι άλλο;- να την πετάξει εκτός. Παρ' ότι η Μαρία δεν προκάλεσε... ρίγη ενθουσιασμού, κατάφερε εντούτοις να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς η κριτική επιτροπή επέλεξε ως χειρότερη της χθεσινής δοκιμασίας την Εμμανουέλα, την κοπέλα με το καταπληκτικό πρόσωπο και το κοντό μαλλί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης