Μέγκαν Μαρκλ: Για πρώτη φορά με τον Χάρι σε εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες των πολέμων

Μέγκαν Μαρκλ: Για πρώτη φορά με τον Χάρι σε εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες των πολέμων

Το διακριτικό νεύμα κεφαλής του δούκα του Σάσεξ στη Μέγκαν για να πάει πιο κοντά του - Ο πρίγκιπας Χάρι από το 2013 εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια στο Field of Remembrance του Αβαείου του Ουέστμινστερ, όπου τιμάται η μνήμη των πεσόντων στους πολέμους

meghan_harry
Στην ετήσια εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες των πολέμων, στο Field of Remembrance του Αβαείου του Ουέστμινστερ, βρέθηκαν σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Αν και ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας εκπροσωπεί στην εκδήλωση τη βασιλική οικογένεια από το 2013, είναι η πρώτη φορά που η σύζυγός του βρέθηκε στο πλευρό του.



Η 38χρονη Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, στάθηκε δίπλα στον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά, όπως φαίνεται, ο 35χρονος πρίγκιπας ήθελε την Μέγκαν ακόμα πιο κοντά του. Έτσι, με ένα διακριτικό νεύμα της κεφαλής του Χάρι η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits πλησίασε περισσότερο τον σύζυγό της.

Ο λόγος που ο Χάρι είναι προστατευτικός με την Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με την σύζυγό του και μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ του ITV «Harry & Meghan: An African Journey», που προβλήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, μετά το ταξίδι του ζευγαριού στην Νότιο Αφρική, ο δούκας του Σάσεξ στηλίτευσε τον τρόπο με τον οποίο ο βρετανικός Τύπος αντιμετωπίζει την Μέγκαν και δήλωσε πως δεν επιθυμεί «η ιστορία να επαναληφθεί». Προφανώς, ο πρίγκιπας αναφερόταν στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, μετά από το κυνήγι των παπαράτσι τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι.

Πρώτος ο πρίγκιπας Χάρι και μετά η Μέγκαν Μαρκλ κατέθεσαν μικρούς ξύλινους σταυρούς, όπως είθισται, στο μνημείο με τις παπαρούνες, το λουλούδι - σύμβολο των πεσόντων στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η δούκισσα του Σάσεξ, αν και σοβαρή και με το κεφάλι σκυμμένο κατά την εκδήλωση μνήμης των πεσόντων, έκανε ακόμα μια εμφάνιση, που δεν πέρασε απαρατήρητη από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε σήμερα μια άκρως χειμερινή εμφάνιση με μίντι μπλε παλτό, μπλε καπέλο με δίχτυ του Philip Treacy, ψηλές δερμάτινες μπότες της Βικτόρια Μπέκαμ και μαύρα δερμάτινα γάντια. Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στην εκδήλωση μνήμης με την στρατιωτική του στολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης