Όταν ο Μάικλ Ντάγκλας πίστευε ότι ο γιος του θα πέθαινε από ναρκωτικά

Όταν ο Μάικλ Ντάγκλας πίστευε ότι ο γιος του θα πέθαινε από ναρκωτικά

Η συγκλονιστική κοινή συνέντευξη του 75χρονου Αμερικανού σταρ και του 40χρονου γιου του Κάμερον, με φόντο τον όλεθρο των ναρκωτικών

Καταγραφη
«Υπήρχαν στιγμές που η ελπίδα έσβηνε. Πίστευα ότι θα τον έχανα» δήλωσε ο Μάικλ Ντάγκλας που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του People, μαζί με τον γιο του Κάμερον. Ο 40χρονος σήμερα Κάμερον Ντάγκλας ξεκίνησε με τα ναρκωτικά στα 15 του. Πρώτα ήρθε η ηρωίνη, μετά η κοκαΐνη και τέλος η μεθαμφεταμίνη. Για πάνω από μια 15ετία ήταν απόλυτα εξαρτημένος. Μάλιστα είχε φυλακιστεί και μπαινόβγαινε για 5 χρόνια με την κατηγορία της συμμετοχής σε παραγωγή και εμπόριο ναρκωτικών. Βγήκε από τη φυλακή το 2016. Μετά από την περιπέτειά του, κατάφερε να «καθαρίσει».

«Μισούσα τα ερείπια στα οποία είχε μεταβληθεί η ζωή μου εξαιτίας των ναρκωτικών, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω» είπε ο ίδιος, που θέλει να βοηθήσει κι άλλους εθισμένους να ζητήσουν βοήθεια , με το αυτοβιογραφικό του βιβλίο «Long Way Home», που θα βγει στις 22 Οκτωβρίου.

Σε ένα σημείο του βιβλίου ο Κάμερον γράφει ότι πριν μπει στη φυλακή ο πατέρας του τον κρατούσε μακριά από τον ίδιο και την οικογένειά του, ανησυχώντας ότι ο εθισμός του θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη σύζυγό του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τα δύο τους παιδιά, Ντίλαν και Κάρις. «Δεν μ’ αγαπάς πια μπαμπά;» τον ρώτησε, κι εκείνος του απάντησε: «Φυσικά και σε αγαπάω Κάμερον, αλλά δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου επειδή πιστεύω ότι θα πεθάνεις. Βλέπω έναν ψυχολόγο γι’ αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι θα πάρεις υπερβολική δόση, ή κάποιος θα σε σκοτώσει, ή θα σκοτώσεις κάποιον. Προσπαθώ να προετοιμαστώ γι’ αυτό ψυχολογικά».






Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Working with the very talented @serebenyc always brings something powerful and inspiring to the surface. #WalktheWalk ⚒

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης