GNTM 2: Τα plus size μοντέλα κερδίζουν την μάχη της πασαρέλας

GNTM 2: Τα plus size μοντέλα κερδίζουν την μάχη της πασαρέλας

Πολλά πλέον τα ιδιαίτερα κορίτσια, που δεν «φρενάρει» η ζυγαριά - Το diversity είναι πλέον κυρίαρχος σε ένα ριάλιτι μόδας που φέτος άλλαξε - Η «Αμάλ Αλαμουντίν», η Λευκορωσίδα με τα ιδιαίτερα παπούτσια και οι πανηγυρισμοί των κριτών

gntm-krites
Καλύτερη έναρξη δεν θα μπορούσε να γίνει από αυτή που επεφύλασσε η Κατερίνα Πεφίτση στο επεισόδιο της Δευτέρας για το GNTM 2. Η 26χρονη make up artist με τα μπλε ελεκτρίκ μαλλιά, μπήκε με αυτοπεποίθηση και είπε κάτι πολύ αληθινό: «Εν έτει 2019 το πρότυπο δεν είναι μόνο ένα. Το plus size model είναι must» Και πόσο δίκιο είχε. Ακολούθησαν κάποιες υπέροχες, γεμάτες σκέρτσο και χαμόγελο. Η Κατερίνα κατέκτησε κοινό και κριτές και έκανε όλα αυτά που ψέλλισε η επιτροπή «όχι plus αλλά extra plus size» να μοιάζουν τόσο ανούσια.

gntm0102309


Ακολούθησε μία ιδιαίτερη περίπτωση. Η Αφροδίτη Μπάρμπα με μαμά μοντέλο και μία πεντάχρονη κορούλα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της στα 29. Με υπέροχες αναλογίες αλλά κυρίως αποφασισμένη να μην αδράξει την ευκαιρία της κάμερας και να πουλήσει «θλίψη και κακομοιριά» μιλώντας για διαζύγια και δυσκολίες, η όμορφη κοπέλα που θύμιζε έντονα την Αμάλ Αλαμουντίν πήρε το εισιτήριο για το bootcamp και έδωσε πολλή χαρά στον Δημήτρη Σκουλό καθώς η μαμά της του ψιθύρισε «Είσαι κούκλος» και εκείνος ένιωσε ρίγη συγκίνησης.

Κλείσιμο
Πήγε στην οντισιόν του gntm με τη μαμά της


Κι εκεί που «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» ήλθε η Μαντώ Σγουρού να δηλώσει «ψωνάρα και ωραιοπαθής» να μας ξαφνιάσει και να μας αποτελειώσει στην πορεία λέγοντας πως επιθυμεί να πάει στο σόου της Victoria’s Secret. Ονειρο ήταν και πάει βέβαια…

GNTM 2 | Η audition της Μαντώς


H Λορέτα Τράμπα 20 ετών λειτούργησε ως πρότυπο γυναίκας, καθώς ήταν η πιο χαμογελαστή υποψήφια που πέρασε και που χόρεψε τόσο όμορφα στο πλατό, που έκανε την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό να ξεπεράσουν τους ενδοιασμούς που είχαν για τις αδυναμίες του προσώπου της και να της δώσουν ένα μεγαλοπρεπέστατο «ναι». Η Ασημίνα από την Κρήτη δεν είχε κάτι το εξαιρετικό αλλά ούτε και ιστορία να μας «κρατήσει».

GNTM 2 | Η audition της Λορέτα


GNTM 2 | Η audition της Ασημίνας


Η Αλιόνα Αμπράμοβα από την Λευκορωσία έκανε εντύπωση με παπούτσια – πλατφόρμες που φορούν οι στριπτιζέζ, τα γνωστά και ως «γκουμούτσες», όπως είπε και η Ζενεβιέβ. Στην πορεία, η επιτροπή ανακάλυψε πλαστικό στήθος και προσθήκες στα χείλη τα οποία δύσκολα κουνιόντουσαν. Ατάκα φωτιά του Σκουλού όταν η Αλιόνα απάντησε νιετ στην ερώτηση για μπότοξ: «Ναι, αλλά δεν κουνιέτ». Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν αποκαλυπτική για τα «θέλω» της Αλιόνα, τα οποία με δυσκολία κατάλαβαν οι κριτές. Το «όχι» ήρθε και δεν ξάφνιασε κανέναν. Ούτε στο πλατό αλλά μάλλον ούτε και στον καναπέ. Εξαίρεση ο Αγγελος Μπράτης, ο οποίος ενθουσιάστηκε από το ύψος, το μέγεθος και την λάμψη των παπουτσιών της Αλιόνα γι αυτό και της έκανε δώρο ένα «ναι». Κατόπιν τούτου η Αλιόνα αποχώρησε «χαρούμενη με τα πάντα» όπως είπε. Και που φόρεσε μαγιό, και παπούτσια και που βγήκε στην τηλεόραση. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

GNTM 2 | Η audition της Αλιόνα


Η Γεωργία κέρδισε την παρτίδα ως αίλουρος plus size που χορεύει με τρόπο μοναδικό, η Μιλένα από τον Πειραιά εντυπωσίασε με το σώμα της το οποίο ομολογουμένως είχε αναλογίες ζηλευτές και κατάφερε να πάρει τέσσερα «ναι».

GNTM 2 | Η audition της Γεωργίας


Ο επίλογος των οντισιόν έγινε με την Ελευθερία, η οποία στα 20 της χρόνια κατάφερε να προκαλέσει κραυγές από την κριτική επιτροπή, πανηγυρισμούς και τσιρίδες από την Βίκη Καγιά, επιφωνήματα από τους άνδρες της παρέας και έναν γενικότερο ενθουσιασμό. Ένα νέο next top model γεννήθηκε στα πλατό και οι τέσσερις κριτές εν όψει του bootcamp το πανηγύρισαν δεόντως.

GNTM 2 | Η audition της Ελευθερίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης