Έλενα Ακρίτα: «Τις σαπουνόπερές μου τις αγαπώ και τις υπολήπτομαι»

Έλενα Ακρίτα: «Τις σαπουνόπερές μου τις αγαπώ και τις υπολήπτομαι»

Η΄Έλενα Ακρίτα δεν πιστεύει ότι θα επιστρέψει ξανά μπροστά από τις κάμερες ως παρουσιάστρια, ενώ δεν αισθάνεται καθόλου ενοχικά για τις σαπουνόπερες που έχει υπογράψει ως σεναριογράφος

akrita02
Για τη μακρόχρονη και από διαφορετικά πόστα σχέση της με την τηλεόραση μίλησε η επιτυχημένη συγγραφέας-δημοσιογράφος, η οποία έχει υπάρξει και 'αδέκαστη" παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος»
«Δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Τις σαπουνόπερές μου τις αγαπώ και τις υπολήπτομαι. Ως παρουσιάστρια δεν αγάπησα την τηλεόραση» εξήγησε σε συνέντευξή της στην Ελισάβετ Κυρίτση, ενώ για την τηλεοπτική επιστροφή του «Αδύναμου Κρίκου» είπε: «Ο Τάσος Τρύφωνος είναι πολύ καλός. Μου προτάθηκε κι εμένα πέρσι από τον Τζώνη Καλημέρη. Πιστεύω ότι αυτή η εποχή είναι άγρια. Όταν έκανα εγώ το παιχνίδι έβλεπες ότι ο άλλος ήθελε τα λεφτά για να πάρει το κορίτσι του να ανέβουν στη μηχανή και να γυρίσουν όλη την Ελλάδα. Τώρα όταν νιώθεις το βλέμμα του ανθρώπου απέναντί σου που παίζει για το γάλα του παιδιού του δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι bitch».

Η Έλενα Ακρίτα -το τελευταίο της μυθιστόρημα «Τα τάπερ της Αλίκης» έχει γίνει ήδη best seller- σχολίασε με ανατρεπτική διάθεση και την τελευταία πολυσυζητημένη συγγραφική προσπάθεια του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε απαξιωτικά για το βιβλίο του Ντάνου. Είμαστε όλοι αναλφάβητοι ή ημιαναλφάβητοι, δεν είναι δυνατόν να βγαίνουμε και να χλευάζουμε τον Ντάνο που έγραψε βιβλίο. Είμαστε τόσο υποκριτές. Μια χαρά παιδί είναι».









Η συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα στην «Φωλιά των Κου Κου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης