Η Ρένια Λουιζίδου μιλάει για το «Σόι Σου» λίγο πριν το τέλος της σειράς

Renia_Louizidou

Για το δέσιμο της ομάδας αλλά και για τις καταστάσεις που βίωσαν όλα αυτά τα πέντε χρόνια μίλησε η γνωστή ηθοποιός

Για μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων χρόνων μίλησε η Ρένια Λουιζίδου. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής» μίλησε για το οριστικό τέλος της σειράς «Το Σόι σου», στην οποία και πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ της ομάδας και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια.

- Ζήσατε πέντε ευτυχισμένα χρό­νια με το «Σόι σου»;
«Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια. Με πολλή δουλειά και κούραση. Ευ­τυχισμένα χρόνια γιατί δεν είναι εύκολο να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή για πέ­ντε χρόνια! Ακόμη και στις επανα­λήψεις η σειρά πάει περίφημα».

- Και ως «Σόι» μια πενταετής κα­θημερινότητα;
«Βλέπαμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, παρά τις κανονικές μας οι­κογένειες,-Τα κανονικά μας σόγια. Γελάσαμε πολύ, κουραστήκαμε πολύ, δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Ηθοποιοί και τεχνικό προσωπικό».

- Μέσα σε αυτά τα χρόνια, βιώσα­τε πολλά γεγονότα;
«Και δημιουργήσαμε μια δυνατή σχέση μεταξύ μας. Παιδιά γεννή­θηκαν, χωρίσαμε, παντρευτήκαμε, χάσαμε ανθρώπους. Βιώσαμε από capital cotrols μέχρι τις άδειες των καναλιών. Δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε αυτή τη συν­θήκη. Μου φαίνεται περίεργο να μην πηγαίνω από Σεπτέμβρη να βλέπω τη Μίρκα, τον Μελέτη, τη Βάσω, τον Γιώργο και πάει λέγο­ντας. Και φυσικά και όλους τους συντελεστές. Η Ολυμπία στο πλα­τό ξέρει καλύτερα τι πειράζει το στομάχι μου, που έχω πρόβλημα, από τη μαμά μου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης