Συγκλονίζει η Milla Jovovich: Έζησα μία φριχτή έκτρωση

Συγκλονίζει η Milla Jovovich: Έζησα μία φριχτή έκτρωση

Η ηθοποιός περιγράφει τι πέρασε πριν δύο χρόνια

milla
Την απόφαση να μιλήσει για μία τρομακτική της εμπειρία πήρε η ηθοποιός Milla Jovovich, αν και γενικώς δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις στα social media.

Ωστόσο πίσω από την απόφασή της υπήρχε σοβαρός λόγος κι έτσι μας περιέγραψε τη φρίκη που έζησε πριν δύο χρόνια όταν αναγκάστηκε να κάνει άμβλωση.

Στην αρχή της ανάρτησής της στο Instagram εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία της: «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολιτικά και προσπαθώ να το κάνω μόνο όταν πρέπει και τώρα είναι μία από αυτές τις φορές. Αν κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει να διαβάζει, σας προειδοποίησα. Το δικαίωμά μας σε ασφαλείς αμβλώσεις από έμπειρους γιατρούς βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο. Την περασμένη Τρίτη, ο κυβερνήτης της Τζόρτζια Brian Kemp υπέγραψε έναν δρακόντειο νόμο που απαγορεύει τις αμβλώσεις μετά τις 6 εβδομάδες κύησης – δηλαδή πριν καν οι περισσότερες γυναίκες συνειδητοποιήσουν ότι εγκυμονούν – ακόμα και σε περιπτώσεις βιασμού ή αιμομιξίας. Αυτό κάνει την Τζόρτζια την έκτη Πολιτεία που περνάει έναν τέτοιο νόμο μετά από: Οχάιο, Μισισίπι, Κεντάκι, Αϊόβα και Βόρεια Ντακότα».

Η ηθοποιός περιγράφει στο post πόσο δύσκολη διαδικασία είναι η άμβλωση για τη γυναίκα περιγράφοντας όσα έζησε:

Κλείσιμο
«Εγώ η ίδια έκανα επείγουσα άμβλωση πριν δύο χρόνια. Ήμουν 4 1/2 μηνών έγκυος και σε γυρίσματα σε περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Μου προκλήθηκε πρόωρος τοκετός και μου είπαν ότι έπρεπε να περάσω όλη τη διαδικασία χωρίς νάρκωση. Διαβάστε τη συνέχεια της ανάρτησης εδώ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης