Η Δήμητρα Παπαδήμα στο catwalk με εντυπωσιακή δημιουργία του Βασίλη Ζούλια

Η Δήμητρα Παπαδήμα στο catwalk με εντυπωσιακή δημιουργία του Βασίλη Ζούλια

Ένα φόρεμα που παραπέμπει σε άλλη εποχή και ταιριάζει πολύ στη μεσογειακή ιδιοσυγκρασία της  και τον Ζούλια να φαίνεται πως βρήκε στο σώμα της Παπαδήμα το ιδανικό του μοντέλο

0000000001a1a00000000goldies_papadima2__1___1_
Τελικά όπως το λέει κι ο σοφός λαός απ΄αυτό που θέλεις να κρυφτείς ποτέ δεν ξεφεύγεις. Ετσι και η γοητευτική Δήμητρα Παπαδήμα ανέβηκε για τις ανάγκες μιας επίδειξης μόδας πριν λίγες ημέρες στην πασαρέλα με μια δημιουργία του Βασίλη Ζούλια ένα υπέροχο μάξι φόρεμα που την κολάκευε πάρα πολύ.

Ένα φόρεμα που παραπέμπει σε άλλη εποχή και ταιριάζει πολύ στη μεσογειακή ιδιοσυγκρασία της Δήμητρας Παπαδήμα .

Η διοργανώτρια Αθηνά Ματίς ήταν αυτή που έφερε σε επαφή την Δήμητρα Παπαδήμα με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Η χημεία τους αποδείχτηκε μοναδική, καθώς ο Ζούλιας φαίνεται πως βρήκε στο σώμα της Παπαδήμα το ιδανικό του μοντέλο.

Η επίδειξη έγινε στο Μέγαρο Υπατία και είχε μεγάλη επιτυχία ενώ το χαρακτηριστικό ήταν ότι τα μοντέλα είχαν ένα κοινό: ήταν πάνω από 50 χρόνων. Εδώ και πολλά χρόνια η Δήμητρα Παπαδήμα, η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καλλιτεχνικής της ζωής με τον ρόλο της Πηνελόπης Δέλτα αποφεύγει παρόμοιες προτάσεις.

papadima



Για την ακρίβεια στα 16 της δέχτηκε την πρώτη πρόταση για να γίνει μοντέλο, πρόταση όμως που απέρριψε φοβούμενη ότι θα φύγει από τον στόχο της που ήταν πάντα το θέατρο.Από τότε πολλές φορές είπε το όχι σε αντίστοιχες προτάσεις.

Η ερμηνεία της στον ρόλο της Πηνελόπης Δέλτα, στο θεατρικό έργο Πηνελόπη Δέλτα -Ιωνας Δραγούμης , η Τελευταία Συνάντηση έργο που έχει γράψει η αδελφή της , Μαρία Παπαδήμα, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Κλείσιμο
Για την επόμενη θεατρική σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτο Θέμα, η Δήμητρα σκέφτεται να συνεχίσει με ένα θεατρικό κείμενο που αναφέρεται σε μια συνάντηση που δεν έγινε ....αυτήν της Δέλτα με την Μαρίκα Κοτοπούλη, δυο γυναίκες που αγαπώντας πολύ τον ίδιο άνδρα, μισήθηκαν πολύ.

Προς το παρόν έως τις 21 του Απρίλη η Δήμητρα Παπαδήμα συνεχίζει τις παραστάσεις της κάθε Τετάρτη , Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Ολβιο, στο Γκάζι και όταν την ρωτήσαμε αν θα συνεχίσει να ενδίδει σε αντίστοιχες προτάσεις απάντησε σιβυλλικά: 'Ποτέ μη λες ποτέ....."''.

Κι ενώ το θέατρο συνεχίζεται η Δήμητρα αναμένει εναγωνίως την τύχη της τελευταίας της ποιητικής συλλογής Εύθραστη Πέτρα( εκδόσεις Ιωλκός) που είναι υποψήφια για το βραβείο ποιησης από τα public.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης