Οι εκπλήξεις του Νίκου Κοκλώνη στο It's Show Time συνεχίζονται και οι τηλεθεάσεις ανεβαίνουν!

Οι εκπλήξεις του Νίκου Κοκλώνη στο It's Show Time συνεχίζονται και οι τηλεθεάσεις ανεβαίνουν!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι του Σαββατόβραδου κάθε φορά επιφυλάσσει στο κοινό ανατρεπτικές εμφανίσεις σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό που κάνουν αίσθηση.

koklonis_ar1
Το βράδυ του Σαββάτου το It's Show Time είχε τα πάντα. Ξεχωριστές ερμηνείες (από τους Boney M που είπαν τις μεγάλες τους επιτυχίες Daddy Cool και Rasputin, μέχρι τον Γιώργο Τσαλίκη που επιβεβαίωσε πως 'Ξενυχτάω', τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο με το Lost In The Night, τον Γιώργο Παπαδόπουλο με το Να Περνάς, αλλά και την Πέννυ Μπαλτατζή με το Εξωτικό Χαρμάνι), challenges, αλλά και στιγμές που έγιναν viral.

Όπως, για παράδειγμα, η στιγμή που η lead singer των Boney M, Liz Mitchell χόρεψε on stage μαζί με τον Κοκλώνη το "βρε μελαχρινάκι με πότισες φαρμάκι" με το κοινό να χειροκροτά. Ή τη στιγμή που ο Νίκος και ο Γιώργος Τσαλίκης φόρεσαν στολές που τους έκαναν να δείχνουν ιδιαίτερα... ευτραφείς, σε ένα απολαυστικό σκετσάκι.

Από το σόου δεν έλειψαν και οι εξομολογήσεις. Η Liz Mitchell αποκάλυψε το λόγο που οι Boney M διαλύθηκαν στις αρχές των 80s όταν έγινε γνωστό πως ο Βobby Farrell δεν τραγουδούσε σχεδόν καθόλου στα κομμάτια του γκρουπ ενώ είχε "πλασαριστεί" ως βασικός τραγουδιστής. Η Πέννυ Μπαλτατζή εξήγησε πως επέλεξε στο κλιπ του τραγουδιού της Ένα Φιλί να παίξει ο σύζυγός της (ενώ μέχρι τότε δεν ήταν καν γνωστό πως ήταν παντρεμένη) γιατί δεν θα μπορούσε να δώσει με κανέναν άλλον ένα τέτοιο κινηματογραφικό φιλί.

Αγαπημένοι σταρ, υπέροχες μελωδίες, φάρσες και γέλιο και για μια ακόμα φορά η τηλεθέαση σημείωσε άνοδο, φτάνοντας το 10.9% σε τέταρτο και αγγίζοντας το 9% στο μέσο όρο στο δυναμικό κοινό, με το It's Show Time να γίνεται η νέα αγαπημένη τηλεοπτική παρέα για το κοινό 18-54 τα Σαββατόβραδα.



image5
image3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης