Η Μαρία Σολωμού ανακοίνωσε στον Μουζουράκη πως δεν θέλει δεύτερο παιδί

Η Μαρία Σολωμού ανακοίνωσε στον Μουζουράκη πως δεν θέλει δεύτερο παιδί

 «Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο», είπε η ηθοποιός 

Maria_Solomou
Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό του ANT1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός πέρα από τα επαγγελματικά της, δεν δίστασε να θίξει και πιο προσωπικά θέματα, όπως το ενδεχόμενο μιας δεύτερης εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί και τόνισε πως είναι κάτι που το ξεκαθάρισε και στον σύντροφο της, Πάνο Μουζουράκη.


«Όχι δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι εντάξει είμαι πολύ καλυμμένη με τον Αλέξανδρο. Δεν το σκέφτηκα ποτέ! Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι… Ούτε στην σχέση που έχω το σκέφτηκα… έχω τον Αλέξανδρο μου φτάνει! Δεν ξέρεις ποτέ στην ζωή αυτή τι μπορεί να σου προκύψει, ζωή είναι! Αλλά όχι.. Είχε προκύψει αρκετές φορές στο παρελθόν σαν ζήτημα και έχω ξηγηθεί. Είναι απόλυτο και το δέχτηκε η άλλη πλευρά», αποκάλυψε.


Στη συνέχεια μάλιστα, τόνισε για τον καλλιτέχνη: «Είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων -επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε στο μυαλό του τα τελευταία δύο χρόνια, του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει γι’ αυτό το παιδί. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο»!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης