Hλιάνα Παπαγεωργίου: Ο πρώτος της μεγάλος έρωτας και η σχέση που έχουν σήμερα

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Ο πρώτος της μεγάλος έρωτας και η σχέση που έχουν σήμερα

H εξομολόγηση της Ηλιάνας στον Νίκο Κοκλώνη με φόντο την πανέμορφη Σιγκαπούρη

koklonis_ar
Το Celebrity Travel αλλάζει μέρα και ώρα προβολής στο Open (από αυτή την εβδομάδα κάθε Παρασκευή στις 23.00) και οι συζητήσεις των καλεσμένων του Mr Travel γίνονται όλο και πιο εξομολογητικές.

Αυτή την Παρασκευή ο Νίκος Κοκλώνης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζουν την περιήγησή τους στη μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, την πανέμορφη Σιγκαπούρη. Μαζί θα περπατήσουν στην γραφική Arab Street με τα παραδοσιακά μαγαζιά και το εντυπωσιακό τζαμί θα βρεθούν στο Super Tree Grove, θα πιούν κοκτέιλ στο Haji Lane,θα επισκεφθούν την αριστοκρατική Emerald road και θα ξενυχτίσουν στην Clake Quay τη γειτονιά που δεν κοιμάται ποτέ και κάνει τη μέρα νύχτα.

Ο Νίκος θα κάνει έκπληξη στην Ηλιάνα και θα την πάει για πρώτη φορά στη ζωή της σε ζωολογικό κήπο. Στον πιο εντυπωσιακό ζωολογικό κήπο της Ασίας με πάνω από 2500 είδη ζώων. Τέλος, θα κολυμπήσουν στην ψηλότερη πισίνα του κόσμου μήκους 150 μέτρων στο ξενοδοχείο Marina Bay Sandsστους τρίδυμους πύργους.

Η Ηλιάνα που είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της θα του εξηγήσει γιατί θεωρεί πως θα αργήσει να κάνει δική της οικογένεια ενώ μικρή το ήθελε πολύ, θα μιλήσει για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και κατά πόσο την είχε ενοχλήσει όταν την είχε χαρακτηρίσει ‘εμπορικό μοντέλο’, θα αποκαλύψει ποια θεωρεί πως είναι η πιο καλοντυμένη Ελληνίδα και θα μιλήσει για τον πρώτο της μεγάλο έρωτα με τον οποίο σήμερα διατηρούν σχέσεις.

Περισσότερη Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτή την Παρασκευή στις 23.00 στο OPEN, στο Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη.


koklonis1
koklonis2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης